Ibis budget hotel in Zaandam geopend

11 november 2013
Ibis budget hotel in Zaandam geopend

In Zaandam is het tweede ibis budget hotel van Nederland geopend. Het hotel heet officieel ibis budget Amsterdam Zaandam en opende na een jaar bouwwerkzaamheden de deuren. Het hotel staat
net buiten de Amsterdamse ring en toont met haar cocoon-kamers en trendy openbare ruimtes de visie van het hotelmerk op de moderne budgetreiziger.

*Terug naar essentie*
General manager Petra Donkers ziet moderniteit en duurzaamheid als speerpunten van haar hotel: “Bijzonder aan dit hotel is de nieuwe ibis cocoon-kamer, voor één, twee of drie personen. Dit zijn hotelkamers teruggebracht naar hun essentie: een comfortabel Sweet Bed by ibis budget, praktische apparatuur en een ontspannen sfeer. Zo zorgen de verlichting en zachte kleuren voor een gezellige, frisse look van de kamers, en zijn de contouren van de kamers voorzien van LED-lichtjes die je in het donker de weg wijzen.”


~De ibis cocoon-kamer is een hotelkamer die is teruggebracht naar zijn essentie.~

*Meer praten*
De openbare ruimtes, waaronder de lounge en de ontbijtzaal, zijn voorzien van een speciaal design waarmee ibis budget gesprekken tussen gasten wil bevorderen, en zakelijke reizigers een prettige werkruimte wil bieden. In de ontbijtzaal kunnen gasten iedere ochtend gebruik maken van een ontbijtbuffet. Daarnaast is in alle ruimtes gratis wifi beschikbaar.

Met de komst van het hotel zijn veertien nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws