INCH-kamer in Hotelschool The Hague

9 december 2013
INCH-kamer in Hotelschool The Hague

Alumnivereniging INCH opent een eigen hotelkamer op de Amsterdamse vestiging van Hotelschool The Hague. De kamer krijgt de naam van de sinds kort eervol afgetreden voorzitter
Thomas Kascha.

*Gebaar*
Het huidige bestuur van de vereniging van de hoge hotelscholen wilde enerzijds een gebaar maken naar Kascha, maar ook een spraakmakende kamer ontwerpen die een aantal onderscheidende maar gastvrije elementen bevat.

*Creatieve stempel*
De alumnivereniging voor afgestudeerde hotelschoolstudenten had al langer het plan voor een ‘eigen’ hotelkamer. Huidig voorzitter Maarten Wessels zegt: “Een hotelkamer is tastbaar en biedt genoeg mogelijkheid om een creatieve INCH-stempel te drukken. We waren zeer verheugd dat de Hotelschool The Hague vestiging Amsterdam hieraan wilde meewerken. Het afscheid van Thomas was een mooie gelegenheid om dit concreet te maken”.

*Dromen over kansen*
Kascha voelt zich zeer vereerd door zijn eigen hotelkamer: “Dit mooie gebaar van INCH is super origineel en vervult mij met trots. Een ‘eigen suite’ bij de hotelschool, waar ik zelf in 2000 ben afgestudeerd.” De Kascha Suite inspireert tot dromen. Dromen over kansen creëren en benutten, doen wat je leuk vindt, zodat je de kamer verlaat met nieuwe energie en ideeën. De kamer is binnenkort hier te boeken.

~Foto: Jansje Klazinga~

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws