Inntel Hotels Zaandam in de groene spotlights voor St. Patrick’s Day

15 maart 2017 | Roy Spijker

Op 17 maart staat de wereld in het teken van de Ierse nationale feestdag St. Patrick’s Day. De beschermheilige Saint Patrick wordt niet alleen in de straten van Ierland uitbundig herdacht, maar de hele wereld licht groen op. Tijdens de ‘Global Greening’ worden meer dan honderd iconische locaties en UNESCO Werelderfgoederen ’s avonds verlicht om de Ierse feestdag te vieren. Dit jaar kleurt ook het iconische Inntel Hotels Amsterdam Zaandam groen op 16 maart 2017.

Sandra van den Berg, Director Sales & Marketing: "We zijn zeer vereerd en erg trots dat ons hotel is geselecteerd door Tourism Ireland om in het 'groene licht" gezet te worden voor St. Patrick’s Day. We staan met ons unieke pand straks in het rijtje met locaties zoals het World Trade Center in New York, het Colosseum in Rome, de Toren van Pisa, de Chinese Muur, Niagara watervallen en nog veel meer!"

Donderdagavond 16 maart vanaf circa 19.30 tot 22.00 uur zal Inntel Hotels Amsterdam Zaandam spectaculair groen oplichten ter ere van St. Patrick’s Day. Het belooft een unieke gebeurtenis te worden met een uniek fotomoment door het lichtspektakel.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Utrecht kent een behoorlijke hotelontwikkeling en dat is niet verwonderlijk, gezien het aantal kamers in de Domstad. Dat aantal blijft immers behoorlijk achter bij de (verwachte) vraag. In de bruisende wijk Lombok opende onlangs het parochiehuis van het nieuwe hotel The Anthony. In het kloostergedee...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Personalia
Niels Hoek nieuwe sales manager U Parkhotel

Niels Hoek is per 1 december 2018 begonnen als Sales Manager bij het nieuw te openen U Parkhotel in Enschede. Na bijna twee jaar keert Niels weer terug naar de hotel- en congresbranche. Met meer dan acht jaar ervaring brengt Niels veel kennis mee naar het nieuwe U Parkhotel op de campus van de Unive...

NH Hotels Interview Longread
Interview: vierde nhow geopend in Marseille

nhow, het nieuwste merk van de Spaanse hotelketen NH, begint serieuze vormen aan te nemen. Na Rotterdam, Berlijn en Milaan, opende afgelopen september nhow Marseille. Hospitality Management was erbij en aanschouwde de ambitieuze toekomstplannen van een merk dat zich liever niet laat bundelen. &ldquo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: