Koop nu uw micros met korting

4 juli 2013
Koop nu uw micros met korting

Profiteer nu van de *zomeractie* van Van Hessen en ontvang een zomerkorting op een nieuwe Micros e7! Uw zaak efficiënt runnen is een uitdaging op verschillende niveaus. U moet
klanten verwelkomen, bestellingen noteren, drank of maaltijden serveren en afrekenen.

Ook het beheer van uw voorraad, eten klaarmaken, personeel begeleiden en uw boekhouding op orde houden zijn punten van aandacht voor u als professionele ondernemer.

*Meertalig kassasysteem*
Met Micros e7 haalt u een Point-of-Sale-systeem (POS) in huis dat rendeert voor de kleinste cafetaria of broodjesbar. Komen uw medewerkers en gasten uit verschillende windrichtingen? Perfect, dan bedient uw medewerker de e7 in zijn of haar eigen taal, Een overzicht bekijken of shiftrapporten analyseren? U doet het allemaal zonder backofficecomputer. Want dankzij de ingebouwde server gebruikt u één werkstation voor al uw verrichtingen.

En daar houden de voordelen niet op:
*Foutloze bestellingen:* vraagt een tafel van vier personen maar één drankje? Dan vraagt uw kassa meteen of dat wel klopt.
*Minder overschotten:* uw keuken maakt alleen bestelde maaltijden klaar.
*Lagere personeelskosten:* analyseer de prestaties van uw medewerkers tot in de detais

*Startsein*
Van Hessen introduceert uw "Micros e7-systeem":http://www.vanhessen.nl/nl/products/micros/micros-e7 in enkele dagen. Zo blijft uw zaak op toerental tijdens de overgang. Geef nu het startsein.

Overig nieuws