Lydia Baloe nieuwe algemeen directeur Gooiland Hilversum

1 augustus 2019 | Thijs Jacobs

Per 1 augustus 2019 is Lydia Baloe de nieuwe algemeen directeur van evenementenlocatie en hotel Gooiland in Hilversum. Zij neemt de dagelijkse leiding van de organisatie over van eigenaar Philip Lamers, die als creatief directeur verbonden blijft aan de locatie.

De komst van Lydia Baloe is voortgekomen uit de nieuwe koers en reorganisatie die Gooiland ruim een jaar geleden is gestart. Baloe is blij met haar nieuwe functie bij Gooiland: “De afgelopen jaren is het monumentale pand verbouwd en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor zakelijke evenementen. Philip heeft er met heel veel passie voor gezorgd dat, ondanks alle moderne aanpassingen, de historie van het pand de rode draad is gebleven. Aan mij nu de taak om hier, samen met alle collega’s, een succes van te maken. Ik kan niet wachten!”

Lydia Baloe over de toekomst 

Lydia Baloe ziet de toekomst heel positief tegemoet: “Gooiland heeft alle ingrediënten in huis om een van de toplocaties in ons land te worden. Alle 17 ruimtes, waarvan 14 subruimtes, hebben audiovisuele techniek, uitstekende wifi en moderne klimaatbeheersing. Bovendien is de locatie goed bereikbaar per ov en auto en dankzij ons eigen hotel kunnen we de gasten een compleet aanbod bieden. Het gedreven team staat dagelijks klaar om de beste service te bieden. Kortom, de perfecte locatie voor bedrijven om een product te lanceren, verhalen te vertellen en successen te vieren.”

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Lydia Baloe werkte het afgelopen jaar als projectmanager bij onderwijscateraar Cormet Enjoy The Good Life. Tot een jaar geleden was zij meer dan vijf jaar operationeel directeur bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage.

Over Gooiland

Gooiland is een modern rijksmonument, gebouwd in 1936 in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Een pand waar licht en ruimte overheersen en duurzaamheid een belangrijke rol speelt. De geschiedenis van de locatie en Hilversum als mediastad zie je terug in de uitstraling van de locatie. De evenementenlocatie beschikt over 17 ruimtes en is gespecialiseerd in congressen, beurzen en bedrijfsfeesten voor 100 tot 1.500 gasten. Dutch brand hotel Gooiland heeft 56 hotelkamers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Toerisme Coronacrisis
''Dit jaar 70 procent minder buitenlanders naar Nederland''

Het aantal buitenlanders dat dit jaar naar Nederland komt, ligt 70 procent lager dan vorig jaar. Bovendien gaan ongeveer 40 procent minder Nederlanders op vakantie in eigen land, waarmee het niveau van het toerisme terug op het niveau is van de jaren negentig, zo schetst het Nederlands Bureau voor T...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: