Mercure Eindhoven verder als Best Western

29 september 2015
Mercure Eindhoven verder als Best Western

De directie van Amrâth Hotels heeft, in haar rol van eigenaar, besloten om het hotel in Eindhoven aan te sluiten bij Best Western
Hotels. Vanaf 1 oktober 2015 gaat het hotel verder onder de naam Best Western Eindhoven.

*Locatie*
Het viersterrenhotel Best Western Eindhoven telt 60 kamers. In alle kamers hangen foto’s van Glow, het internationaal Lichtfestival in Eindhoven. Het eigen restaurant La Columbine biedt plaats aan 60 gasten en door haar gunstige ligging aan de rand van het centrum en dichtbij de randweg en het vliegveld, is het nieuwe Best Western Eindhoven naar eigen zeggen zeer geschikt als locatie voor zakelijke overnachtingen, vergaderingen, bijeenkomsten, recepties en evenementen.

*Oude bekende*
Wytze van den Berg, managing director Nederland, Best Western International: "Best Western Eindhoven is een oude bekende van ons. Bijna 8 jaar geleden was het hotel al aangesloten bij Best Western hotels. Het is altijd prettig als je weer de mogelijkheid krijgt een oude succesvolle samenwerking op te pakken. Best Western heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar ook Best Western Eindhoven heeft niet stilgestaan. Dat is onder andere te zien aan de kwaliteit van het hotel na de renovatie die heeft plaatsgevonden. Wij zijn zeer verheugd het hotel weer te mogen verwelkomen als Best Western hotel."

*Toekomst*
"We zijn zeer verheugd met de aansluiting van ons hotel in Eindhoven als Best Western hotel", aldus David Dreese, director of operations van Amrâth Hotels BV. "De (internationale) strategie en de uitstraling van het merk Best Western past erg goed bij de ambitie van ons hotel. Daarnaast is in de diverse gesprekken, in aanloop naar deze samenwerking, ons duidelijk geworden dat de cultuur en visie van Best Western hotels ons nog altijd zeer aanspreekt en zijn wij ervan overtuigd dat wij samen het hotel weer een mooie toekomst kunnen geven"

~Mirte Bouman~

Overig nieuws