Mike Bosman van blooming in Bergen Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland

25 september 2018 | Thijs Jacobs

Gisteren, maandag 24 september, is Mike Bosman van blooming in Bergen gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland. Mike stond met vijf andere genomineerde horecaondernemers in de regionale finale: Roy van der Weel van Wonders in Schagen; Bob Zandberg van Villa Westend in Velserbroek; Marcel Hansen en Ramona Nijssen van het IJkgebouw in Alkmaar; Paul Riteco van Hoop Doet Eten en Lab 44 in Zaandam en Daan Kroone van de Day Foodbar in Amstelveen. De jury koos Mike als dé winnaar en hij mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland noemen.

Duurzaam

Juryvoorzitter Rob Baltus (De Nadorst in Blokker en regiovoorzitter van KHN Regio Noord-Holland): “We waren als jury onder de indruk van Mike Bosman. Vooral vanwege zijn lokale, duurzame en maatschappelijke manier van ondernemen. Bij blooming staat dit thema hoog in het vaandel. Zo hebben zij onder andere een samenwerking met Dopper en bieden ze iedere gast een eigen Dopper aan. Op die manier komen er minder plastic flesjes in het milieu terecht. Kortom: Mike is een inspirerend voorbeeld voor anderen. We hebben hem dan ook unaniem gekozen als Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland voor 2018/2019.”

De jury bestond naast juryvoorzitter Rob Baltus uit: Marianne Langeveld, Meest Markant winnares regio Noord-Holland 2016-2017 en eigenaar van Boutique Hotel Texel, Ron Ippen, bestuurslid van KHN Den Helder en eigenaar Restaurant eFFe in het dorp in Julianadorp, Siem Kees Slegt, bestuurslid van KHN Edam-Volendam en eigenaar van De Harmonie in Edam en Natasha Verheij, bestuurslid van KHN Amstelland en eigenaar van Het Wapen van Diemen en Brasserie Golfbaan Weesp. 

Rolmodel

De jury bezocht in juni 2018 de genomineerde bedrijven en ging met de finalisten in gesprek. Op basis van deze gesprekken én de pitches die zij vandaag tijdens de finale gehouden hebben, koos de jury Mike tot winnaar. De jury vindt hem echt Markant als horecaondernemer en een rolmodel voor de huidige en toekomstige lichting horecaondernemers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: