NH Hotel Group breidt verder uit in Italië

14 augustus 2015
NH Hotel Group breidt verder uit in Italië

Hotelketen NH Hotel Group verstevigt haar positie in Italië met de opening van een nieuw hotel in Rome. Eind dit jaar opent aan het Piazza Cinquecento het
tiende NH Collection hotel in Italië. Dit brengt het totaal aantal NH Collection hotels wereldwijd op 43. Het nieuwe hotel wordt momenteel gerealiseerd in een monumentaal pand, gelegen op loopafstand van het Centraal Station van Rome.

*Uitzicht op ruïnes*
Het nieuwe NH Collection hotel heeft een oppervlakte van 11.000 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen, en krijgt 180 kamers. Het hotel wordt uitgerust met vergader- en congreszalen met een capaciteit van maximaal 350 personen. Ook komt er een bar, een restaurant en een tuin met uitzicht op de ruïnes van de Muur van Servius Tullius.

*Krasnapolsky*
In november zal NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky als eerste Nederlandse hotel van NH Hotel Group haar deuren openen onder de NH Collection vlag. Vorig jaar is de grootschalige restauratie van het gehele hotel gestart. Met meer dan 440 hotelkamers, de monumentale Wintertuin en een fine dining restaurant en grand café onder signatuur van Michelinchef "Jacob Jan Boerma":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/chef-boerma-opent-restaurant-in-krasnapolsky-11150/ is het vernieuwde Krasnapolsky getransformeerd tot één van de flagshiphotels van de grote hotelketen.

Overig nieuws