nhow Rotterdam opent nieuwe ruimte voor events

20 mei 2016
nhow Rotterdam opent nieuwe ruimte voor events

In nhow Rotterdam vond gisteravond de lancering plaats van een nieuwe Meetings & Events ruimte, gesitueerd op de 6e etage in het iconische
gebouw De Rotterdam.

*Hotspot*
Het 4-sterren lifestyle en design hotel nhow Rotterdam is sinds in 2014 een hotspot voor toeristen, zakelijke reizigers en rasechte Rotterdammers. Het hotel is zowel van buiten als van binnen ontworpen door de gerenommeerde architecten van OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Het hotel is net zo vooruitstrevend en innovatief als de stad zelf. Architectuur en design spelen een belangrijke rol en het hotel staat qua stijl en inrichting geheel in het teken van deze thema’s.

Sinds april jl. is nhow een nieuwe meetings- en eventruimte rijker en gisteravond vond de officiële lancering plaats. Het hotel beschikt over 278 kamers en reeds over uitstekende conferentie faciliteiten met acht multifunctionele zalen. Het congrescentrum bevindt zich op de zesde verdieping en profiteert van natuurlijk daglicht met een bijzonder uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Door de enorme belangstelling voor nhow Rotterdam als meetings- en eventlocatie, was er snel behoefte aan nog meer ruimte.

*Uitbreiding van capaciteit*
De toevoeging van The Loft is dan ook een uitstekende aanvulling op het huidige M&E aanbod. “We zijn erg blij met de uitbreiding van onze capaciteit. Door de opening van The Loft zijn we in staat om de vraag van grotere groepen te bedienen en bieden we een inspirerende locatie aan met schitterend uitzicht”, aldus Hermann Spatt, Hotel Director van nhow Rotterdam.

*Flexibele ruimte*
The Loft kenmerkt zich door 700 m2 flexibele ruimte met een rauwe, industriële uitstraling en een spectaculair uitzicht. The Loft heeft een capaciteit tot 500 gasten en kan helemaal custom-made worden ingericht door middel van de verschuifbare wanden, de mobiele barren, state-of-the art AV-faciliteiten en uiteraard een hoogstaand F&B-aanbod.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws