Nieuw: overnachten in een boomstam

9 maart 2015
Nieuw: overnachten in een boomstam

Op Camping de Pampel in Hoenderloo op de Veluwe kan vanaf dit voorjaar overnacht worden in een boomstam. De boomstammen zijn
speciaal door de camping ontwikkeld om een bijzondere manier van overnachten aan te bieden, midden op de Veluwe.

*Vijf boomstammen*
Op de camping zijn vijf boomstammen gerealiseerd. Elke boomstam biedt slaapplaatsen aan twee volwassenen en twee (kleine) kinderen. De sanitaire voorzieningen zijn op loopafstand en de camping biedt de mogelijkheid om een ontbijt bij te boeken. Rondom de boomstammen is ruimte voor de kinderen om te spelen en voor de ouders om te relaxen.



*Unieke manier van vakantie vieren*
De toenemende vraag naar een andere en unieke manier van vakantie vieren, bracht de familie Uithol, eigenaren van Camping de Pampel, op het idee. "We waren op zoek naar een leuke, originele en nieuwe belevenis voor onze gasten en de bezoekers aan de Veluwe. We hebben onze ideeën uitgewerkt en we zijn erg blij met het eindresultaat. Het is leuk dat we nu al veel enthousiaste reacties en aanvragen krijgen", aldus Arno Uithol.

Overnachten in een boomstam is mogelijk vanaf 1 april dit voorjaar en ondertussen zijn de eerste reserveringen al gemaakt.

~Christel Tuin~

Overig nieuws