Nieuwe F&B-manager Hilton Royal Parc

4 september 2013
Nieuwe F&B-manager Hilton Royal Parc

Hilton Royal Parc Soestduinen heeft Thomas Holland als F&B-manager aangetrokken. Hiermee is het hotel, in opvolging van de F&B professional of the year, Iris den Dekker, een nieuwe F&B manager
rijker. Met deze benoeming verruilt Holland Hilton Amsterdam voor Hilton Royal Parc Soestduinen, gelegen in de Utrechtse Heuvelrug. Bij Hilton Amsterdam heeft hij de afgelopen vijf en een half jaar ervaring opgebouwd als room service manager, back of house manager en F&B coördinator.

*Nieuwe uitdaging*
De laatste jaren heeft Holland zich gespecialiseerd in het coördineren van vernieuwingen binnen de F&B. Hij heeft zichzelf en de afdeling van Hilton Royal Parc Soestduinen ambitieuze doelen gesteld en ziet dit als een enorme kans: “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik zeker gevonden binnen Hilton Royal Parc Soestduinen. Een nieuwe plaats, een voor mij nieuw concept en dat binnen een nieuw hotel. Ik vind het belangrijk om op een creatieve manier te blijven innoveren zodat we de concurrentie een stap voor kunnen blijven. Daarnaast wil ik me graag richten op het F&B-team zodat iedereen de kans krijgt te leren en door te groeien.”

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws