Restaurant Flinck in De Bonte Wever op 15 december open

6 december 2017 | Roy Spijker

De Bonte Wever in Assen opent vrijdag 15 december haar nieuwe restaurant FLINCK. Het show- en livecooking restaurant is een overweldigende plek waar gasten zich welkom voelen en terecht kunnen voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of uitgebreid diner. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Eenmaal aan tafel kan het grote genieten beginnen en na afloop gaat u altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad.

Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl u nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en livecooking vormen dagelijks het decor voor de koks tijdens het ontbijt en diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard en mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of zijn er speciale wensen dan staat het gedreven en vriendelijke personeel klaar.

Uiteraard kan men enkel het restaurant bezoeken, echter vanwege de diversiteit in de faciliteiten van De Bonte Wever is een etentje bij FLINCK ook ideaal te combineren met verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld bowlen, zwemmen, uitgaan, etc. Ook in combinatie met de meeste evenementen zijn arrangementen mogelijk. Meer informatie over het gevarieerde aanbod in arrangementen is te vinden op de website van De Bonte Wever.

De opening van restaurant FLINCK volgt op de eerder aangekondigde opening van à la carte restaurant Dapper, dat 1 december haar deuren opende. Beide restaurants zijn onderdeel van een indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever die op dit moment in de afrondende fase zit. Naast de restaurants wordt momenteel o.a. een groots event- en congrescentrum, grand café, nieuwe extra entree en uitbreiding van de parkeergelegenheid gerealiseerd. Afgelopen zomer werden reeds 82 extra (deluxe) hotelkamers opgeleverd.

Restaurant FLINCK is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner en op zon- en feestdagen tevens voor een uitgebreide brunch. Het restaurant is uitstekend bereikbaar en parkeren bij De Bonte Wever is altijd gratis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
In memoriam: Michel Geurts

Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de basis voor Inntel Hotels. In 1986 werd het tweede hotel geopend in Zaandam: Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Het hotel kent sinds de verbouwing in 2010 e...

Interview
Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"

Jong, energiek en ambitieus, zo ontmoeten wij Camille Oostwegel onder het schip van de voormalige kerk waar sinds 2005 het Kruisherenhotel is gevestigd. Onderwerpen als herformuleren van de hotelfunctie, openstaan voor de nieuwe werkethiek van co-working, anticiperen op nieuwe verwachtingen van gast...

Hotelketens Internationaal
Scandic lanceert nieuw hotelmerk 

Scandic GO is een nieuw hotelmerk dat een speelser en slanker concept biedt binnen het groeiende economische hotelsegment. Met Scandic GO streeft het bedrijf naar een sterke aanwezigheid in de stad op alle Scandinavische markten. Scandic zal in eerste instantie vijf hotels lanceren onder het nieuwe ...

Interview Longread
Rick Claus: ''Er is te veel hotelaanbod''

In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeiden: Nullum est jam dictum, quod non sit dictum prius. (Niets kan gezegd worden dat al niet eerder gezegd is.) Waaronder: Tempus fugit. (De tijd snelt v...

Interview Longread
Twee bankiers over de 'herontdekking van de hotellerie'

Op de drempel van een nieuw decennium bespreken twee bankiers de staat van de hotellerie. Lianne Zondervan, Sector directeur Leisure van de ABN AMRO en Jos Klerx, Sectorspecialist Horeca & Recreatie van de Rabobank, blikken terug en kijken vooruit in een uitgebreid dubbelinterview. Dit interv...

Achtergronden
Hoe likable is jouw hotel?

We willen allemaal leuk gevonden worden. Niets menselijks is ons vreemd. Voor ondernemingen geldt hetzelfde. Sterker nog, als consumenten jouw bedrijf leuk vinden, betaalt zich dat altijd terug. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zet je dat in gang? En wat betekent dat voor je kernwaarden? Likability. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: