Talent van de Toekomst krijgt nieuwe opzet

27 februari 2017 | Roy Spijker

Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel internationale interesse voor het evenement, wat heeft geleid tot een nieuwe opzet van het programma. Hierin wordt nog sterker een beroep gedaan op de kennis en kunde van de deelnemers en is de mogelijkheid ontstaan voor internationale deelname aan Talent van de Toekomst.

Talent van de  Toekomst wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Talent van de Toekomst Bokaal. In 2017 zal er naast de deelname van een groot aantal vakscholen uit Nederland, ook belangstelling zijn voor deelnemers van vakscholen uit Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Groot Brittannië en België.

Black-box wedstrijd

In totaal zullen zestien witte brigades tegen elkaar strijden in een Black-box wedstrijd. De verschillende onderdelen van het gastheerschap worden getest bij 12 zwarte brigades. De absolute top van de Nederlandse gastronomie zal het aanstormend talent tijdens de wedstrijd onder de loep nemen.

De witte brigades worden beoordeeld door onder andere Jacob Jan Boerma (drie sterren), Dick Middelweerd (twee sterren), Erik van Loo (twee sterren), Onno Kokmeijer (twee sterren) en Joris Bijdendijk (één ster). Zij zullen jureren op creativiteit, kooktechniek, cuisson, smaak, presentatie en opmaak.

Petro Kools (twee sterren), Cindy Borger (twee sterren), Nadine Mögling (één ster) en Milo Berlijn nemen de beoordeling van de zwarte brigades voor hun rekening. De gastvrouwen en gastheren worden tijdens de wedstrijd beoordeeld op presentatie, vakkennis, productkennis en wijnspijscombinatie.

Foto: Talent van de Toekomst 2016

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019 [gesloten]

16.00 Live-interview Rogier Braakman We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van het sprekersprogramma. Op de agenda staat het live-interview met Rogier Braakman, de man die medeoprichter was van IHMG, maar uit zijn zetel werd geduwd door Alex Mulder van Amerborgh.  Op het hoogtepunt had I...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Louvre Hotels Group lanceert wereldwijd nieuwe kamer voor Golden Tulip in Nederlandse stijl

De Franse hotelorganisatie Louvre Hotels Group zet de schijnwerpers op Nederland bij de vernieuwing van Golden Tulip hotels. In 2016 lanceerde de hotelketen een geheel nieuwe merkstrategie en -uitstraling voor het hotelmerk en recent is besloten om de Nederlandse roots wereldwijd te benadrukken in d...

Amsterdam Opening
Groot feest voor toekomstige werknemers nhow Amsterdam RAI

In het eerste kwartaal van 2020 opent nhow Amsterdam RAI haar deuren. Dit spraakmakende hotel gelegen naast RAI Amsterdam beschikt over 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Dit vraagt om hospitality toptalenten die een essentiële bijdrage leveren aan het verb...

Advertorial
Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche?

Te veel spatwater of te koud in de inloopdouche? Daar heeft HÜPPE een aantal praktische oplossingen voor. Zodat de warmte beter in de doucheruimte blijft hangen en er minder water op de vloer komt. Tevens zijn de oplossingen ook toepasbaar op andere merken. Vast of beweegbaar segment voor in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: