The Tailor beste hotelbar van Amsterdam

20 april 2017 | Roy Spijker

The Tailor is uitgeroepen tot de beste hotelbar van Amsterdam. Dit maakte de jury van de Red & Grey Best Hotel Bar Award Amsterdam 2017 vandaag bekend. Naast de Best Hotel Bar worden er drie andere awards uitgereikt: voor de beste nieuwkomer, de beste klassieker en de publiekslieveling.

The Tailor is de hotelbar van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Volgens de jury is ‘de kwaliteit van de cocktails en de service zeer hoogstaand. Ondanks dat de bar verstopt is achter de lobby, weten ook Amsterdammers hem te vinden en de spectaculaire cocktails te waarderen.'

Best New en Classic Hotel Bar
Pulitzer Bar van het gelijknamige hotel, krijgt een award voor de Best New Hotel Bar. Deze bar valt op door ‘zijn karaktervolle interieur, uitmuntende cocktails en fijne service’, aldus het juryrapport. Freddy’s Bar van Hotel De L’Europe mag zich voor de tweede keer Best Classic Hotel Bar noemen. ‘Bijzonder is dat de bar een geheel eigen identiteit heeft en een leuke mix van Amsterdammers en hotelgasten trekt’.

Publieksfavoriet was voor de tweede keer SkyLounge Amsterdam, van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Maar liefst 2.625 stemmen, kreeg deze rooftopbar, die opnieuw een sterke campagne voerde onder zijn gasten. ‘Geen wonder dat deze bar zoveel stemmen krijgt. Dit is verreweg de drukst bezochte hotelbar van Amsterdam. Opvallend is dat het hotel voortdurend bezig is met innovatie en verbetering van het product.' Op nummer twee en drie eindigden Vault Bar en W Lounge.

Vijfde keer
Voor de vijfde keer worden de prijzen voor de Best Hotel Bar uitgereikt. ‘We zien niet alleen dat het aantal hotelbars in Amsterdam sterk toeneemt, ook de kwaliteit wordt steeds beter,’ zegt juryvoorzitter Vincent van Dijk. ‘Hotelbars zetten steeds vaker een DJ neer en organiseren creatieve evenementen. Hotelbars zijn dé hotspots.'

Londen
Behalve in Amsterdam worden de verkiezingen dit jaar ook in Londen georganiseerd en het is de bedoeling dat de Best Hotel Bar Awards komende jaren verder worden geïnternationaliseerd. De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Red & Grey, de premium mix van Canadian Red cranberry en Grey Goose vodka. Het is inmiddels traditie dat de winnaar een feestje organiseert en dat dan de prijzen officieel worden overhandigd.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotel Achtergronden
Opening theaterseizoen en vernieuwde filmtheaterfoyer Figi

Afgelopen vrijdag stond Figi wederom in het teken van feestelijke vernieuwing! Met de uitverkochte voorstelling Driving Miss Daisy, met in de hoofdrol Anne Wil Blankers, werd het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 geopend. Voorafgaande aan de voorstelling werd de nieuwe sfeervolle culturele filmtheate...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Tech BUAS
Hoe wordt AR op dit moment toegepast in hotels en waar gaat het naartoe?

In mijn laatste column deelde ik een aantal gedachten over de kansen en de uitdagingen van augmented en virtual reality-technologie in onze branche. Ik probeeerde daarmee wat veelbelovende routes maar ook een kritische reflectie te bieden op het nut van deze technologie in de gastvrijheidscontext. A...

Hotelbouwplannen Utrecht
Overeenkomst bouw Amrâth Galaxy Jaarbeurs Hotel

De Lelie Vastgoed B.V. en Ballast Nedam hebben een aannemingsovereenkomst gesloten voor de bouw van de Galaxy Tower in het hartje van Utrecht. De Lelie Vastgoed B.V. en Ballast Nedam sloten eerder een bouwteamovereenkomst waarin zij samen de engineering van de Galaxy Tower verder uitwerkten. De bouw...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Hoteltech Advertorial BUAS
Stan Josephi over revenue management

In de loop van de jaren is de focus van revenue management flink aan verandering onderhevig. Waarbij er in de beginjaren met name gekeken werd naar het aantal kamers dat voor een bepaalde prijs moest worden verkocht, oftewel capacity management, houden revenue managers zich vandaag de dag zich in de...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: