Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

4 juni 2015 |
Topchef naar Bilderberg Garden Hotel<

De Kersentuin, het restaurant van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam wordt deze zomer flink aangepakt. In september wordt de zaak
heropend en zal sterrenchef Stefan van Sprang de touwtjes stevig in handen hebben.

Sterrenchef
Van Sprang is een vermaard chef, en bekend van zijn innovatieve kooktechnieken. Voor het Amstelveense restaurant Aan de Poel wist hij twee sterren bijeen te koken.

Kersentuin
Het Bilderberg Garden Hotel is eigenaar van De Kersentuin en was al langer op zoek naar manieren om het restaurant 'op de kaart te zetten'. Met het binnenhalen van Van Sprang is een belangrijke stap gezet. In de wandelgangen wordt immers al druk gespeculeerd: 'Keren de reuring en het vertier van weleer weer terug in De Kersentuin?' Casual dining op niveau in Amsterdam Zuid, met een gezonde dosis flair is de visie van Stefan van Sprang. Bilderberg en Stefan van Sprang zijn samen tot een spraakmakend concept gekomen.

Van Sprang
Van Sprang over de toekomst: “Ik wil graag meer gasten mijn signature dishes laten proeven, het genieten toegankelijker en vlot maken. De Kersentuin wordt een perfect passende setting, casual stoer met flair, hoogwaardig en vernieuwend."

Op de Foto van links naar rechts:
Wouter Rink F&B manager GH/de Kersentuin
Michel van Dijk chef kok Garden Hotel
Ed Jongen general manager GH & JL
Wessel Ruijmgaart chef kok Kersentuin
Stefan van Sprang eigenaar Aan de Poel

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Hilton Hotelketens
Hilton lanceert nieuw merk: Tempo

Hilton heeft met Tempo een nieuw merk in de markt gezet. De Amerikaanse keten meldt echter nog niet wanneer het eerste Tempo-hotel zal openen. Inmiddels telt Hilton achttien merken, waaronder DoubleTree en Waldorf Astoria, zo lezen we op zakenreis.nl. Verenigde Staten Tempo richt zich op de jo...

Economie Achtergronden
Vitale ouderen en stijgende welvaart stuwen groei Leisure

De sector Leisure groeit in 2020 en 2021 gematigd met 2,5 procent, waarbij een sterke groei van bestedingen van ouderen in de toeristische sector wordt waargenomen. Het aantal hotelovernachtingen van binnen- en buitenlandse toeristen groeit met 6 procent. Dit zijn de kernpunten van de sectorprognose...

Accor Internationaal
Accor doet plastic in de ban

Accor kondigt vandaag haar toezegging aan om als eerste hotelgroep ter wereld toe te treden tot de UN Global Tourism Plastics Initiative. Hiermee tekent de hotelgroep voor het verwijderen van alle plastic wegwerpartikelen voor gasten uit alle hotels voor het einde van 2022. Dit initiatief van Accor ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: