Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

4 juni 2015
Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

De Kersentuin, het restaurant van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam wordt deze zomer flink aangepakt. In september wordt de zaak
heropend en zal sterrenchef Stefan van Sprang de touwtjes stevig in handen hebben.

*Sterrenchef*
Van Sprang is een vermaard chef, en bekend van zijn innovatieve kooktechnieken. Voor het Amstelveense restaurant Aan de Poel wist hij twee sterren bijeen te koken.

*Kersentuin*
Het Bilderberg Garden Hotel is eigenaar van De Kersentuin en was al langer op zoek naar manieren om het restaurant 'op de kaart te zetten'. Met het binnenhalen van Van Sprang is een belangrijke stap gezet. In de wandelgangen wordt immers al druk gespeculeerd: 'Keren de reuring en het vertier van weleer weer terug in De Kersentuin?' Casual dining op niveau in Amsterdam Zuid, met een gezonde dosis flair is de visie van Stefan van Sprang. Bilderberg en Stefan van Sprang zijn samen tot een spraakmakend concept gekomen.

*Van Sprang*
Van Sprang over de toekomst: “Ik wil graag meer gasten mijn signature dishes laten proeven, het genieten toegankelijker en vlot maken. De Kersentuin wordt een perfect passende setting, casual stoer met flair, hoogwaardig en vernieuwend."

*Op de Foto van links naar rechts:*
Wouter Rink F&B manager GH/de Kersentuin
Michel van Dijk chef kok Garden Hotel
Ed Jongen general manager GH & JL
Wessel Ruijmgaart chef kok Kersentuin
Stefan van Sprang eigenaar Aan de Poel

Overig nieuws