Topchef naar Bilderberg Garden Hotel

4 juni 2015 |
Topchef naar Bilderberg Garden Hotel<

De Kersentuin, het restaurant van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam wordt deze zomer flink aangepakt. In september wordt de zaak
heropend en zal sterrenchef Stefan van Sprang de touwtjes stevig in handen hebben.

Sterrenchef
Van Sprang is een vermaard chef, en bekend van zijn innovatieve kooktechnieken. Voor het Amstelveense restaurant Aan de Poel wist hij twee sterren bijeen te koken.

Kersentuin
Het Bilderberg Garden Hotel is eigenaar van De Kersentuin en was al langer op zoek naar manieren om het restaurant 'op de kaart te zetten'. Met het binnenhalen van Van Sprang is een belangrijke stap gezet. In de wandelgangen wordt immers al druk gespeculeerd: 'Keren de reuring en het vertier van weleer weer terug in De Kersentuin?' Casual dining op niveau in Amsterdam Zuid, met een gezonde dosis flair is de visie van Stefan van Sprang. Bilderberg en Stefan van Sprang zijn samen tot een spraakmakend concept gekomen.

Van Sprang
Van Sprang over de toekomst: “Ik wil graag meer gasten mijn signature dishes laten proeven, het genieten toegankelijker en vlot maken. De Kersentuin wordt een perfect passende setting, casual stoer met flair, hoogwaardig en vernieuwend."

Op de Foto van links naar rechts:
Wouter Rink F&B manager GH/de Kersentuin
Michel van Dijk chef kok Garden Hotel
Ed Jongen general manager GH & JL
Wessel Ruijmgaart chef kok Kersentuin
Stefan van Sprang eigenaar Aan de Poel

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: