Trendy Volkshotel viert eerste verjaardag

19 juni 2015
Trendy Volkshotel viert eerste verjaardag

Sinds Volkshotel een jaar geleden de deuren opende, is het met open armen ontvangen door Amsterdam en de rest van de wereld. Hotelgasten komen
van heinde en verre en ook Amsterdammers weten hun weg te vinden om te flexwerken, zich te laten inspireren door het culturele programma, te eten, drinken of dansen. Om het eenjarig bestaan te vieren en iedereen te bedanken voor de steun in het eerste jaar, doet
Volkshotel iets terug. Wie jarig is trakteert, en daarom krijgt Amsterdam een groot verjaardagsfeest en kunnen hotelgasten deze zomer extra voordelig een kamer boeken.

*Feest*
Zaterdag 27 juni 2015 viert Volkshotel haar eerste
verjaardag met een dag, avond én nacht vol feest. De deuren staan dag & nacht open, het volledige programma is gratis toegankelijk en het feest verspreidt zich tot in alle hoeken van het pand. Het verjaardagsfestijn wordt een samenvatting van het eerste jaar Volkshotel, met hulp van vaste samenwerkingspartners als Fringe Festival, Creative Mornings, 22tracks en 24classics.

Van illustraties tot cider - overdag laten lokale makers hun werk zien tijdens een markt in de lobby, er is live muziek en 22tracks host een brunch in Canvas, inclusief kreeft, bloody-mary’s en dj’s met verstand van zaken. Aan het begin van de avond breidt het programma zich uit door het hele pand, met onder andere theater in hotelkamers, een mini arcadehal door Ton Ton club, livemuziek in de lobby en liefdesadvies door Maxim Hartman. ‘s Nachts gaat het feestje door in Canvas, met Zuid-Afrikaanse brassband en locale dj’s als Philou.



*José Dol*
General Manager José Dol: “Komend jaar willen we ons op de kaart blijven zetten als creatieve ontmoetingsplek. Samen met creatieven en partners als Unseen en ADE werken we hard om weer een boeiend, divers creatief programma neer te zetten. Na het succes van de eerste editie, gaan we ons theater- en muziekfestival Secret Rooms ook zeker verder uitbreiden. Daarnaast blijven we doorlopend exposities, talkshows en andere culturele evenementen organiseren en hebben we plannen voor een nieuw artist-in-residence project.”

*Verjaardagstraktatie voor hotelgasten*
Hotelgasten profiteren mee van de uitdeeldrift van Volkshotel: in juni, juli & augustus krijgt iedereen met korting een overnachting boeken. Boek op volkshotel.nl met promocode ‘1Year’ en ontvang 15% korting op het verblijf.



~Foto's: Timo Adema, Mark Groeneveld, Desiré van den Berg~

Overig nieuws