Twee World Travel Awards voor The Grand

5 augustus 2014
Twee World Travel Awards voor The Grand

Afgelopen weekend was in Athene de uitreiking van de World Travel Awards 2014. "Sofitel Legend The Grand Amsterdam":http://www.sofitel-legend-thegrand.com/amsterdam/en/index_amsterdam.phpontving maar liefst twee awards. In de categorieën Netherlands' Leading Hotel
en Netherlands' Leading Hotel Residences eindigde het 5-sterrenhotel in hartje Amsterdam steeds op de eerste plek, mede te danken aan de excellente service en bijzondere locatie.

*Sterke positie*
De "World Travel Awards":http://www.worldtravelawards.com, die jaarlijks worden uitgereikt, zijn de meest prestigieuze prijzen in de reisindustrie. Dit jaar gaven meer dan 500.000 individuele stemmen van reisprofessionals en toeristen in het high-end segment de doorslag. "Het is prachtig om op deze manier te beginnen bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Het winnen van maar liefst twee awards, van de totaal zeven voor Nederland, bevestigt onze sterke positie in het luxe segment binnen de internationale hotelbranche", aldus Remco Groenhuijzen, de kersverse General Manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

"*MEER LEZEN OVER THE GRAND? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=the+grand&x=zoeken

Overig nieuws