Stem op de F&B-Professional 2013

21 december 2012 |
Stem op de F&B-Professional 2013<

U kunt vanaf nu stemmen op één van de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Via de website van Hospitality Management kunt u stemmen. Bekijk hier de tien genomineerden.
h2. Iris den Dekker


F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen
"Iris is een vindingrijke vakvrouw met passie voor mensen, eten en drinken."

h2. Leander Tjin a Ton


F&B Manager, Buitenplaats Amerongen
"Leander weet op een uitdagende locatie de gasten een geweldig gevoel te geven. Daarnaast heeft hij in het afgelopen jaar belangrijke besparingen weten te realiseren op inkoop en personeelskosten en is hij een echte inspirator richting de medewerkers."

h2. Martin Hoed


F&B Manager, Palace Hotel, Noordwijk
"Martin wilt graag op het podium staan als een van de drie finalisten om de jury te kunnen vertellen over het geweldige hotel waar hij werkt, de gasten maar bovenal zijn enthousiaste en energieke collega’s."

h2. Eline Postma


General Manager, The Colour Kitchen, Amsterdam
"Voor Eline is The Colour Kitchen het bewijs dat commerciële en maatschappelijke doelstellingen heel goed hand in hand kunnen gaan en daarom is zij trots op haar nominatie. Samen eten, samen koken en samen werken verbroedert. Om met zoveel verschillende mensen te mogen werken die verschillende ideeën en achtergronden hebben, blijft elke dag bijzonder."


h2. Stefan Melcherts


F&B Manager, Sofitel Hotel The Grand, Amsterdam
"Vanaf het aantreden van Stefan bij The Grand hanteert hij, naast zijn eigen passie en toewijding, de Sofitel-filosofie (het combineren van Franse elegantie en de Nederlandse tradities). Dit komt terug in vele facetten van het vak om daarmee alle F&B-gerelateerde outlets, en ook de verscheidenheid aan speciale evenementen die ze voor gasten of dikwijls voor zichzelf organiseren, naar steeds weer een hoger internationaal niveau te brengen. Dat is het doel van Stefan als Food & Beverage professional."

h2. Levy Smit


F&B Manager, Hotel Beaumont, Maastricht
"Levy ziet zijn nominatie als de kans om Maastricht als culinaire hoofdstad te vertegenwoordigen. Trots op het zuiden!"

h2. Ben Gerrits


F&B Service Manager, Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
"Ben ziet zijn nominatie als dé kans om persoonlijke passie en het unieke gedachtengoed van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten onder de aandacht te brengen. Dit alles zal hij doen via persoonlijke drijfveren, skills en ervaring binnen het mooie F&B vakgebied."

h2. Albert Veerman


F&B Manager, d’Vijff Vlieghen / NH Hotels, Amsterdam
"Albert is een echte verhalenverteller. Hij neemt de gast mee op reis door middel van het vertellen van mooie verhalen en anekdotes over en uit het restaurant en voegt hiermee iets speciaals toe aan het diner. Hij noemt dit zelf 'meeting expectations +1'."

h2. Melle Schellekens


F&B Manager, Ramada Apollo Hotel, Amsterdam
"Afgelopen jaar stond bij Melle in het teken van de opening van het nieuwe Ramada Apollo hotel. Mede dankzij zijn inzet is Floor17 in korte tijd één van de nieuwe Amsterdamse hotspots. De nominatie ziet hij als kroon op het vele werk."

h2. Harm van Beurden


F&B Manager, Hotel Kapellerput, Heeze
"Harm vindt dat hij hoort te winnen omdat hij volgens zijn gasten én collega’s een gepassioneerde, creatieve en inspirerende F&B professional is, waarbij er door hem voortdurend gewerkt wordt aan verbetering en vernieuwing. Hiermee draagt hij bij aan ‘meetinggeluk(t)' van de gasten bij Kapellerput."

Stem- en juryronde
Vanaf vrijdag 21 december kan iedereen op bovenstaande kandidaten stemmen via Hospitality-management.nl. Woensdag 9 januari worden de drie finalisten met de meeste stemmen bekend gemaakt tijdens het HotelloTOP Year Event in de Amsterdam RAI.

De finalisten geven op 17 januari een presentatie in De Industrieele Groote Club te Amsterdam. Een onafhankelijke jury, bestaande uit Stella van der Sluis, general manager Hotel Papendal, Maarten Wessels (Wessels trainingen), Reint van Rooij (winnaar F&B Professional Award 2012) en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management) bepalen, naar aanleiding van de presentaties, de winnaar.
De Award wordt op zaterdag 19 januari uitgereikt tijdens het AF&BM jaargala in Sofitel Hotel The Grand Amsterdam.

Op de foto boven (vlnr): Ben Gerrits, Iris de Dekker, Albert Veerman, Martin Hoed, Leander Tjin a Ton en Stefan Melcherts ten tijde van de bekendmaking op 4 december jongstleden.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Case Study Strandhotel

Cadzand is nogal op de schop gegaan. Mega-ontwikkelingen in hotels, appartementen en een prachtige nieuwe haven. Op de kuststrook dan. Net zoals bij veel van de Belgische kustdorpen kost hier een appartementje met direct zicht op zee minstens 6.000 euro per vierkante meter. Direct achter het eerste ...

Ontbijt
Wat zoekt de gast in het hotelontbijt?

Het hotelontbijt is in beweging. En hoe. Waar voorheen hotels bijna zonder uitzondering kozen voor het traditionele buffet, zijn veel hoteleigenaren tegenwoordig genoodzaakt verder te kijken. “Zelfs de AH To Go is een concurrent.” Rino Soeters is eigenaar van LBG Hotels. Een hotelgroe...

Onderwijs
Versnelde opleiding ROC Mondriaan biedt kansen voor hotelsector

De International Hotel and Management School van ROC Mondriaan sloot onlangs een samenwerkingsovereenkomst met een aantal gerenommeerde hotelketens en een congreslocatie om studenten versneld klaar te stomen voor een baan in de hotelsector. Daardoor kunnen studenten via een verkort traject binnen tw...

Hotelbouwplannen Opening
[FOTO'S] easyHotel met 153 kamers geopend bij Amsterdam Airport Schiphol

easyHotel Benelux heeft vorige week de deuren van haar nieuwste vestiging Amsterdam Airport Schiphol volledig geopend. Deze negende vestiging van easyHotel Benelux is met maar liefst 153 kamers het grootste hotel tot nu toe van dit snelgroeiende label. Sinds afgelopen juli was een gedeelte van de...

Interview Hoteltech
Annemarie van Gaal: "Ook de hotellerie kan nieuwe verdienmodellen aanboren"

Toen Wayne Gretzki, de wereldberoemde Canadese ijshockeyer, gevraagd werd naar de reden van zijn succes, antwoordde hij: “Ik skate naar waar de puck heen gaat en niet naar waar hij vandaan komt.” En zo is het. Veel ondernemers en managers borduren nog steeds voort op het verleden, op ...

Events Hoteltech
Programma HotelTech: Annemarie van Gaal, Jeroen Smit en nog veel meer

Het programma van HotelTech 2019, dat op 18 november plaatsvindt in Bunnik, is definitief. De namen zijn bekend en hierbij lichten we een tipje van de welbekende sluier op. DAGVOORZITTER Jeroen Smit Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken 'Het drama Ahold' en &#...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: