Stem op de F&B-Professional 2013

21 december 2012 |
Stem op de F&B-Professional 2013<

U kunt vanaf nu stemmen op één van de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Via de website van Hospitality Management kunt u stemmen. Bekijk hier de tien genomineerden.
h2. Iris den Dekker


F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen
"Iris is een vindingrijke vakvrouw met passie voor mensen, eten en drinken."

h2. Leander Tjin a Ton


F&B Manager, Buitenplaats Amerongen
"Leander weet op een uitdagende locatie de gasten een geweldig gevoel te geven. Daarnaast heeft hij in het afgelopen jaar belangrijke besparingen weten te realiseren op inkoop en personeelskosten en is hij een echte inspirator richting de medewerkers."

h2. Martin Hoed


F&B Manager, Palace Hotel, Noordwijk
"Martin wilt graag op het podium staan als een van de drie finalisten om de jury te kunnen vertellen over het geweldige hotel waar hij werkt, de gasten maar bovenal zijn enthousiaste en energieke collega’s."

h2. Eline Postma


General Manager, The Colour Kitchen, Amsterdam
"Voor Eline is The Colour Kitchen het bewijs dat commerciële en maatschappelijke doelstellingen heel goed hand in hand kunnen gaan en daarom is zij trots op haar nominatie. Samen eten, samen koken en samen werken verbroedert. Om met zoveel verschillende mensen te mogen werken die verschillende ideeën en achtergronden hebben, blijft elke dag bijzonder."


h2. Stefan Melcherts


F&B Manager, Sofitel Hotel The Grand, Amsterdam
"Vanaf het aantreden van Stefan bij The Grand hanteert hij, naast zijn eigen passie en toewijding, de Sofitel-filosofie (het combineren van Franse elegantie en de Nederlandse tradities). Dit komt terug in vele facetten van het vak om daarmee alle F&B-gerelateerde outlets, en ook de verscheidenheid aan speciale evenementen die ze voor gasten of dikwijls voor zichzelf organiseren, naar steeds weer een hoger internationaal niveau te brengen. Dat is het doel van Stefan als Food & Beverage professional."

h2. Levy Smit


F&B Manager, Hotel Beaumont, Maastricht
"Levy ziet zijn nominatie als de kans om Maastricht als culinaire hoofdstad te vertegenwoordigen. Trots op het zuiden!"

h2. Ben Gerrits


F&B Service Manager, Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
"Ben ziet zijn nominatie als dé kans om persoonlijke passie en het unieke gedachtengoed van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten onder de aandacht te brengen. Dit alles zal hij doen via persoonlijke drijfveren, skills en ervaring binnen het mooie F&B vakgebied."

h2. Albert Veerman


F&B Manager, d’Vijff Vlieghen / NH Hotels, Amsterdam
"Albert is een echte verhalenverteller. Hij neemt de gast mee op reis door middel van het vertellen van mooie verhalen en anekdotes over en uit het restaurant en voegt hiermee iets speciaals toe aan het diner. Hij noemt dit zelf 'meeting expectations +1'."

h2. Melle Schellekens


F&B Manager, Ramada Apollo Hotel, Amsterdam
"Afgelopen jaar stond bij Melle in het teken van de opening van het nieuwe Ramada Apollo hotel. Mede dankzij zijn inzet is Floor17 in korte tijd één van de nieuwe Amsterdamse hotspots. De nominatie ziet hij als kroon op het vele werk."

h2. Harm van Beurden


F&B Manager, Hotel Kapellerput, Heeze
"Harm vindt dat hij hoort te winnen omdat hij volgens zijn gasten én collega’s een gepassioneerde, creatieve en inspirerende F&B professional is, waarbij er door hem voortdurend gewerkt wordt aan verbetering en vernieuwing. Hiermee draagt hij bij aan ‘meetinggeluk(t)' van de gasten bij Kapellerput."

Stem- en juryronde
Vanaf vrijdag 21 december kan iedereen op bovenstaande kandidaten stemmen via Hospitality-management.nl. Woensdag 9 januari worden de drie finalisten met de meeste stemmen bekend gemaakt tijdens het HotelloTOP Year Event in de Amsterdam RAI.

De finalisten geven op 17 januari een presentatie in De Industrieele Groote Club te Amsterdam. Een onafhankelijke jury, bestaande uit Stella van der Sluis, general manager Hotel Papendal, Maarten Wessels (Wessels trainingen), Reint van Rooij (winnaar F&B Professional Award 2012) en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management) bepalen, naar aanleiding van de presentaties, de winnaar.
De Award wordt op zaterdag 19 januari uitgereikt tijdens het AF&BM jaargala in Sofitel Hotel The Grand Amsterdam.

Op de foto boven (vlnr): Ben Gerrits, Iris de Dekker, Albert Veerman, Martin Hoed, Leander Tjin a Ton en Stefan Melcherts ten tijde van de bekendmaking op 4 december jongstleden.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Achtergronden Coronacrisis
Maatregelen uitgelekt: horeca om 22.00 dicht in de grote steden, gezichtsmaskers verplicht

Vanaf zondagavond 18.00 uur zijn in nog eens acht regio's strengere maatregelen van kracht gegaan in de horeca. Een bekende maatregel is de inloop van gasten die om middernacht stopt, waarna de horcazaak om 01.00 uur gesloten dient te zijn. De vrees voor een nieuwe lockdown is groot bij de horec...

Toerisme Coronacrisis
''Dit jaar 70 procent minder buitenlanders naar Nederland''

Het aantal buitenlanders dat dit jaar naar Nederland komt, ligt 70 procent lager dan vorig jaar. Bovendien gaan ongeveer 40 procent minder Nederlanders op vakantie in eigen land, waarmee het niveau van het toerisme terug op het niveau is van de jaren negentig, zo schetst het Nederlands Bureau voor T...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: