Uniek ontbijt Steigenberger Airport Hotel

16 april 2015
Uniek ontbijt Steigenberger Airport Hotel

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam zette vanochtend ruim 30 secretaresses in het zonnetje tijdens het Nationale Secretaresse Ontbijt in de
nieuwe Trattoria.

*Ron Schouwenburg*
In het kader van de jaarlijkse viering van Nationale Secretaressedag organiseerde Steigenberger de eerste editie van dit speciale ontbijt. De dames werden volledig in de watten gelegd door chefkok Ron Schouwenburg en zijn team waarbij zij konden genieten van vers gemaakte Italiaanse delicatessen en flammkuchen.

*Nieuwe chefkok*
“In het kader van Nationale Secretaressedag, hebben we dit jaar het Nationale Secretaresse Ontbijt geïnitieerd. Vele werkgevers uit Amsterdam en omgeving hebben hun office manager of secretaresse opgegeven voor dit goed verzorgde ontbijt in de nieuwe Trattoria. Onze nieuwe chefkok Ron Schouwenburg heeft zich van zijn beste kant laten zien en diverse Italiaanse delicatessen gemaakt. Daarnaast konden de dames kennis maken met onze hippe flammkuchen, gezond en licht verteerbaar met dagverse ingrediënten. Een geslaagde eerste editie van dit gezellige, informele ontbijt en we zijn voornemens volgend jaar een vervolg te geven aan dit event!”, aldus Nienke van Arkel, Director Marketing & Sales van Steigenberger Airport Hotel Amsterdam.

*Over de Trattoria*
Een eigentijdse Trattoria in de mooie ambiance van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam waar Chefkok Ron Schouwenburg een selectie anti-pasti, verse pasta’s, trendy flammkuchen en smaakvolle wijnen serveert. De nieuwe Trattoria is dé plek om tevens te genieten van Italiaanse klassiekers zoals Penne Arrabiatta, Spaghetti Vongole, panna cotta en tiramisu. Met de Trattoria biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk en vernieuwend concept aan hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar kwalitatief goed eten tegen een betaalbare prijs.

*Over Steigenberger Airport Hotel Amsterdam*
Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is een luxueus viersterren hotel gelegen nabij Amsterdam Schiphol Airport, grenzend aan het beroemde Amsterdamse Bos. Het hotel heeft 440 comfortabele kamers, inclusief 39 Green Executive kamers, 10 Junior Suites en 1 Senator Suite. Daarnaast biedt het Steigenberger Airport Hotel diverse vergaderfaciliteiten met ruim 15 moderne vergaderkamers en –zalen, gelegen op de begane grond en volledig voorzien van daglicht. Gasten die op zoek zijn naar ontspanning, kunnen terecht in de ‘Lifestyle Club & Active Spa’ waar zij kunnen genieten van onder andere massages, stoombad, binnenzwembad, fitnessruimte, sauna en relaxruimte. In de Sports & Media Bar kunnen gasten terecht voor de laatste hoogtepunten op het gebied van sport onder het genot van een hapje en drankje.

Overig nieuws