Van der Valk koopt kavel in Deventer

1 februari 2013
Van der Valk koopt kavel in Deventer

Van der Valk Exclusief vestigt zich met een viersterrenplushotel met congrescentrum, in Deventer op een nieuw bedrijventerrein. Het hotel hoopt in 2016 te openen.

*120 kamers*
De keten heeft een kavel gekocht in het bedrijvenpark in Deventer. De verkochte kavel van 2,3 hectare ligt naast de snelweg A1 bij afslag 24, Deventer-Oost. Het hotel met 120 kamers, wellness center en congrescentrum moet een hoop aantal nieuwe arbeidsplaatsen voor Deventer opleveren.

*Inhaken met arrangementen*
Paul van der Valk is blij met de nieuwe vestigingslocatie. "Deventer is een prachtige Hanzestad aan de IJssel met een rijke historie en het mooie Sallandse buitengebied. Daar gaan wij op inhaken met arrangementen. Met dit hotel richten wij ons dan ook op zowel de leisure als de zakelijke markt." Doordeweeks verwacht Van der Valk veel zakelijke gasten vanwege zijn ligging. "Het hotel ligt centraal op de as Randstad - Duitsland en bij het kruispunt A1 - A50, dus het wordt een ideale locatie voor zakelijke besprekingen en congressen." Het hotel verwacht in 2016 te openen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws