Vijfsterrenhotel Breda wordt Autograph

20 februari 2014
Vijfsterrenhotel Breda wordt Autograph

Het in ontwikkeling zijnde vijfsterrenhotel in Breda wordt gebrand als Autograph Collection van Marriott International. Het hotel met 95 kamers moet in het vierde kwartaal van
2015 de deuren openen voor de eerste gasten.

*Huurcontract*
In de voortgang van de herontwikkeling van het Erfgoedcomplex aan de Nieuwstraat in Breda tot het eerste vijfsterrenhotel van de stad en Noord-Brabant hebben de Ontwikkelingscombinatie Designhotel Nieuwstraat Breda en Odyssey Hotel Group, partner van Marriott International, de huurovereenkomst getekend.

*Onafhankelijk luxehotel*
Odyssey Hotel Group zal het hotel met conferentie- en horecaruimte gaan exploiteren als een hotel onder het label Autograph Collection van Marriott. Dit label wordt gebruikt voor opvallende en onafhankelijke luxehotels met veelal historische en iconische uitstraling.

*Essentieel*
Een hotellabel met internationale aansluiting en allure, is elementair gebleken in het volmaken van de financieringsbehoefte, nodig voor herbestemming en restauratie van het Erfgoedcomplex. In overleg met Hormax Horecamakelaars en Laurens Meijer van Meyer Beheer, ambassadeur van het hotel in de Nieuwstraat, is naar dit internationale label gezocht.

Odyssey Hotel Group exploiteert en voert het management over hotels in vooral Nederland en Duitsland. Veelal verbonden met de labels van Marriott International.

~Op de foto (vlnr): Margot Cooymans en Rick van Erp (Odyssey Hotel Group), en Bart Nederlof en Richard Schul van de ontwikkelingscombinatie.~

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws