Vondel Hotels kondigt de verkoop van Hotel Vondel aan

11 april 2019 | Yonne van Geene

Per vandaag gaat de exploitatie van zowel Hotel Vondel als bijbehorend Restaurant JOOST volledig over naar Catalonia Hotels & Resorts. Het hotel zal verder gaan onder de naam Catalonia Hotel Vondel Amsterdam. Het pand zal eigendom blijven van Deka Immobilien. Colliers International Hotels heeft namens Vondel Hotels de transactie begeleid.

Hotel Vondel was het eerste hotel van Vondel Hotels. Na 16 jaar met veel passie Hotel Vondel in de collectie te hebben gehad, heeft eigenaar Arjen van den Hof nu de weloverwogen beslissing genomen om Hotel Vondel en Restaurant JOOST met veel vertrouwen over te dragen aan Catalonia Hotels & Resorts.

Overname

Catalonia Hotels & Resorts neemt ook alle personeelsleden over die bij Hotel Vondel in dienst zijn. De bestaande contracten en de daarbij behorende rechten en plichten worden gehonoreerd. Het personeel is inmiddels op de hoogte gesteld van de overname. Ook alle reeds gemaakte reserveringen worden overgedragen en geaccepteerd. Daarbij worden alle contractuele afspraken met partners en leveranciers overgenomen.

Arjen van den Hof: ‘’Deze strategische beslissing zal meer vrijheid geven voor Vondel Hotels om nieuwe toekomstige projecten op te starten.”

Over Vondel Hotels

Vondel Hotels is een unieke collectie hotels, short stay appartementen en restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Zijn werkwijze is even eenvoudig als fenomenaal. Hij versmelt krachtig interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de panden zorgvuldig behouden blijven. Voeg daar de perfecte service door toegewijd personeel aan toe en het succes van dit exclusieve collectief is verklaard. Vondel Hotels is als een tweede thuis voor zowel zakelijke als leisure gasten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Tech Interview
"Ook jij kunt een hogere bezettingsgraad realiseren door e-mailmarketing"

E-mailadressen zijn goud waard, maar hoteliers en B&B-ondernemers doen er tot op heden te weinig mee. “Een gemiddelde hotelier of B&B-ondernemer kan niet eens een database van zijn klanten bijhouden”, aldus e-mailmarketingexpert Frank Tromp. Dat laatste klopt en niet zelden wordt...

Amsterdam
Strengere controles op illegale vakantieverhuur in Amsterdam

De gemeente van Amsterdam is deze week begonnen met een strengere controle op illegale vakantieverhuur. Dit nieuws komt niet volledig uit het niets, kortgeleden heeft Amsterdam de vakantieverhuur termijn namelijk verkort naar 30 dagen. De strengere controle gaat om verhuurders die over dit limiet ga...

Interview Longread
Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"

Waar een jonge accidential hotelier en een geroutineerde hospitality-expert elkaar vinden in passie voor hun mensen, de lol van het creatieve proces en het perfectioneren van de begroting. Wij spreken Tijmen Receveur, mede-oprichter en mede-eigenaar van Hotel Not Hotel en Eric Toren, directeur, eige...

Aantal viersterrenhotels groeit gestaag

De viersterrenhotelmarkt in Nederland is de afgelopen vijf jaar met 22% gegroeid. Nederland telt in totaal 705 4-sterren hotels, waarvan meer dan een kwart in provincie Noord-Holland. In totaal telt dit segment 67.000 kamers en is hiermee met een aandeel van 50% het belangrijkste segment binnen de h...

Accor Hotelketens Internationaal
Een miljard euro omzet voor Accor in eerste kwartaal 2019

Hotelketen Accor heeft het eerste kwartaal van het jaar 2019 een omzet gedraaid van 987 miljoen euro. Een stijging van 34,2%. Dat meldt het bedrijf via een persbericht. De RevPAR van de groep steeg met 1,6% met wisselende prestaties afhankelijk van de regio: Europa was veerkrachtig (+3,3%), terwi...

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: