Voortaan alles op de 'mini iPad'

7 april 2014
Voortaan alles op de 'mini iPad'

Mobiele toestellen vinden steeds meer hun toegang tot de dagelijkse processen van een hotel. Een ober die bestellingen opneemt met de handige mini iPad, de manager die de vertrekkende
gasten bijhoudt tijdens een managementmeeting, de econoom die zijn voorraad telt en rechtstreeks registreert via zijn mobiel toestel of het kamermeisje dat via een tablet aan de technische dienst laten weten dat een lamp stuk is. Allemaal mogelijk met de Winner Mobile toepassingen. En bovendien eenvoudig en goedkoop te installeren.

*Tablet als voorbeeld*
De tijd van de traditionele handheld devices-met-stylus in bars en restaurants ligt weldra achter ons. De gebruikers vinden er niet alle gewenste functionaliteit in terug en verwachten terecht dezelfde gebruiksvriendelijkheid als op hun smartphone of tablet. Met Winner Point of Sales Mobile biedt Winner een oplossing aan die aan beide behoeften voldoet. De software past naadloos binnen de schermgrootte van de Mini iPad en biedt exact dezelfde functionaliteit als de PC-versie van Winner Point of Sales: visualiseren van het tafelplan, transfereren van nota's of het opvragen van rapporten 'on screen'? Het kan allemaal. Bovendien heeft men geen stylus meer nodig en bedient men de applicatie eenvoudig met de vinger.

*Nieuwe klanten*
Recent kozen onder meer het prestigieuze Crowne Plaza hotel te Brugge (België), domein Ter Duinen in Nieuwpoort (België), Abbaye de Fontevraud (Frankrijk) en Hôtel l'écluse (Luxemburg) na een productdemonstratie om hun Winner Gamma uit te breiden met Winner POS Mobile.

*Meer functionaliteiten*
Maar ook de andere toepassingen die zij aanbieden worden steeds vaker op mobiele toestellen gebruikt. Winner Hotel Software lanceerde hiervoor specifieke versies van Winner Front Office en Winner Stock Control.

*Geen software-installatie*
Het grote voordeel is dat men geen software-installatie nodig heeft op de mobiele toestellen. Er wordt via een gratis Remote Desktop Toegang een verbinding gelegd naar één van uw vaste toestellen. Dit kan een echte server zijn, maar ook een zeer eenvoudig werkstation zoals bijvoorbeeld de kassa-pc in het restaurant. Op deze PC wordt dan een simulatie van Microsoft Remote Desktop geïnstalleerd tegen een minimale prijs. Voorbeelden van dergelijke oplossingen vindt u op www.thinstuff.com. Terwijl de barman ongestoord kan blijven werken op zijn kassa, plaatst de serveerster haar bestellingen via haar gekoppelde Mini iPad. En na bestelling worden de orders netjes uitgeprint aan de bar en in de keuken.
Wenst u meer informatie over wat u precies moet doen om te genieten van Winner Mobile in uw hotel? Contacteer Winner dan vrijblijvend. Zij zullen u graag verder helpen.

*Meer weten?*
Wenst u meer te weten over onze overige diensten, producten en klanten? Breng snel een bezoekje aan "www.winner-hotelsoftware.com.":http://www.winner-hotelsoftware.com

Overig nieuws