Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

13 januari 2014 |
Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts<

Keng Vichianrat heeft de Gouden Koksmuts gewonnen. Op de eerste dag van de Horecava werd het NK Koks georganiseerd waarbij chef-koks hun best doen om de Gouden Koksmuts
te veroveren. Vichiarant werkt in restaurant La Rive in het Amstel Hotel.

Runners-up
Maurice Grendelman van Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart ontving de prijs voor een tweede plek en Kees Visser van Restaurant Bij Kees uit Zierikzee ging er met de derde prijs vandoor.


Maurice Grendelman is blij met de tweede plaats. Na een dag keihard koken en een glas champagne, wordt het genieten van een welverdiende nachtrust.


De derde plek was er voor Kees Visser, die kort voor de wedstrijd aan het deelnemersveld was toegevoegd. SVH Meesterkok Onno Kokmeijer overhandigt de prijzen.

Deelnemers
Aan de wedstrijd deden verder Sander Oudshoorn van Sodexo, Edgar de Wit van Restaurant Dartel, Erdo Fidan van Culinaire Specialist, Freek Dekker van Restaurant De Zwethheul, Shawaiz Malik van Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal, en Frederico Mocci van Porto Cervo mee.


Keng geflankeerd door de runners-up en de overige deelnemers aan de wedstrijd. Voor iedereen was er een persoonlijke oorkonde.

Droom
Keng Vichianrat wist al eens de tweede plaats te veroveren tijdens het NK voor koks. In een reactie zei hij: "Dit was altijd al mijn droom, en nu is het echt."

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: