Wisselingen hotelmanagers Bilderberg

25 juni 2013 |
Wisselingen hotelmanagers Bilderberg<

Bilderberg kondigt wijzigingen aan voor het management van een aantal hotels. Bouke van der Woude wordt general manager bij Bilderberg Hotel de Bilderberg. Van der Woude neemt de functie
over van Harro Menkhorst, die zijn werkzaamheden voortzet bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Menkhorst volgt Wouter Wagelaar op, die per 1 mei is benoemd tot general manager bij Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos.

Europese ervaring
Van der Woude is sinds eind 2007 bij Bilderberg werkzaam als general manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Daarvoor vervulde hij diverse functies bij Golden Tulip, waaronder die van manager operations Centraal Europe. In deze functie stuurde Bouke diverse hotels aan in Frankfurt, München, Wenen en Hannover.

Diverse functies
Harro Menkhorst is inmiddels ruim 15 jaar in dienst binnen Bilderberg. Hij is in 1998 gestart bij Bilderberg Hotel De Bilderberg en is enkele jaren in verschillende functies werkzaam geweest op de banquet-afdeling van het hotel. In 2001 heeft Menkhorst de overstap gemaakt naar Bilderberg Hotel De Buunderkamp waar hij achtereenvolgens als Front Office manager en Revenue Manager werkzaam was. Vanaf 2004 vervulde Harro de functie van revenue manager voor de drie Zuid-Veluwe hotels.

Doorgroeien
In 2007 is Menkhorst doorgegroeid naar de positie van General Manager van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos. Vervolgens is Harro eind 2010 teruggekeerd naar Bilderberg Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, de locatie waar hij zijn carrière binnen Bilderberg in 1998 is gestart.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: