Wisselingen hotelmanagers Bilderberg

25 juni 2013
Wisselingen hotelmanagers Bilderberg

Bilderberg kondigt wijzigingen aan voor het management van een aantal hotels. Bouke van der Woude wordt general manager bij Bilderberg Hotel de Bilderberg. Van der Woude neemt de functie
over van Harro Menkhorst, die zijn werkzaamheden voortzet bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Menkhorst volgt Wouter Wagelaar op, die per 1 mei is benoemd tot general manager bij Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos.

*Europese ervaring*
Van der Woude is sinds eind 2007 bij Bilderberg werkzaam als general manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Daarvoor vervulde hij diverse functies bij Golden Tulip, waaronder die van manager operations Centraal Europe. In deze functie stuurde Bouke diverse hotels aan in Frankfurt, München, Wenen en Hannover.

*Diverse functies*
Harro Menkhorst is inmiddels ruim 15 jaar in dienst binnen Bilderberg. Hij is in 1998 gestart bij Bilderberg Hotel De Bilderberg en is enkele jaren in verschillende functies werkzaam geweest op de banquet-afdeling van het hotel. In 2001 heeft Menkhorst de overstap gemaakt naar Bilderberg Hotel De Buunderkamp waar hij achtereenvolgens als Front Office manager en Revenue Manager werkzaam was. Vanaf 2004 vervulde Harro de functie van revenue manager voor de drie Zuid-Veluwe hotels.

*Doorgroeien*
In 2007 is Menkhorst doorgegroeid naar de positie van General Manager van Bilderberg Hotel ’t Speulderbos. Vervolgens is Harro eind 2010 teruggekeerd naar Bilderberg Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, de locatie waar hij zijn carrière binnen Bilderberg in 1998 is gestart.

~Frank Lindner~

Overig nieuws