Zet uw zintuigen tactisch in!

26 oktober 2012
Zet uw zintuigen tactisch in!

Voor een kok van een hotelrestaurant zijn de zintuigen voelen, proeven en zien de meest belangrijkste. De hotelier wil vooral alles zien en horen in de branche. Bundel uw krachten en bezoek het Prikkel je Zintuigen-evenement.

*Zoek de uitdaging*
Een échte chef-kok uit een hotelrestaurant en een hotelier blijven ambitieus. Ondanks de minder goede economische vooruitzichten en de veranderende branche, blijft hij of zij een warm persoon die op zoek blijft naar die uitdaging. Zoek niet verder, maar bezoek de nieuwste beurs Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober in Gilze.

*Drie professionals uit de branche*
In het Culinair Pretpark (Cooking & Baking Plaza in Gilze) worden uw zintuigen geprikkeld. Op een professionele wijze. Praat met vakmensen van Mise en Place over personeel, leer van de professionaliteit van Deli XL en uw keukenbrigade wordt geïnspireerd en geprikkeld. Met de aanwezigheid van Levens Cooking & Baking Systems bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de keukenapparatuur.

*Inschrijven*
Kom daarom langs en laat u verbazen en verrassen. "Schrijf u in":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php. en ontvang gratis vakinformatie en de nieuwste trends. Levens Cooking & Baking Systems B.V., Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws