Zet uw zintuigen tactisch in!

26 oktober 2012 |
Zet uw zintuigen tactisch in!<

Voor een kok van een hotelrestaurant zijn de zintuigen voelen, proeven en zien de meest belangrijkste. De hotelier wil vooral alles zien en horen in de branche. Bundel uw krachten en bezoek het Prikkel je Zintuigen-evenement.

Zoek de uitdaging
Een échte chef-kok uit een hotelrestaurant en een hotelier blijven ambitieus. Ondanks de minder goede economische vooruitzichten en de veranderende branche, blijft hij of zij een warm persoon die op zoek blijft naar die uitdaging. Zoek niet verder, maar bezoek de nieuwste beurs Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober in Gilze.

Drie professionals uit de branche
In het Culinair Pretpark (Cooking & Baking Plaza in Gilze) worden uw zintuigen geprikkeld. Op een professionele wijze. Praat met vakmensen van Mise en Place over personeel, leer van de professionaliteit van Deli XL en uw keukenbrigade wordt geïnspireerd en geprikkeld. Met de aanwezigheid van Levens Cooking & Baking Systems bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de keukenapparatuur.

Inschrijven
Kom daarom langs en laat u verbazen en verrassen. Schrijf u in en ontvang gratis vakinformatie en de nieuwste trends. Levens Cooking & Baking Systems B.V., Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: