Zilveren vangst smaakt prima op 25e Hilton Haringparty

15 juni 2017 | Roy Spijker

Zelden was de uitdrukking ‘als haringen in een ton’ zo van toepassing als woensdagavond in de tuin van Hilton Amsterdam. De jubileumeditie van de Hilton Haringparty, in combinatie met het stralende weer, lokte een ongekend groot aantal genodigden. Het was een superavond waar zo’n 1.000 gasten zich tegoed deden aan de prima kwaliteit nieuwe haring van Versvishandel Jan van As.

Gastheren Roberto Payer , cluster general manager Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam, en Eric van As, commercieel manager Versvishandel Jan van As proefden als eersten van de meer dan 3.000 beschikbare nieuwe haringen, samen met de danseres die hen het eerste vaatje had overhandigd na een spectaculaire luchtshow.

Roberto Payer, de aanstichter van de nu al 25-jarige traditie, memoreerde de eerste Hilton Haringparty: “Met een handvol vrienden in de tuin van het hotel en één haringkar om de – destijds zo gewoon gevonden – Nieuwe Haring te vieren. Het is fantastisch om te zien hoe dat kleine eerbetoon van toen is uitgegroeid tot een nationaal fenomeen.”
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Lancering ‘Hotel Website of the Year’ verkiezing

De eerste verkiezing van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite van Nederland is een feit. Deze wedstrijd wordt door Hoteliers.com georganiseerd om hoteliers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd en om het Nederlandse publiek te enthousiasmeren vooral direct bij het ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Ondernemen
10 tips voor de mooiste hotelfoto's

Met mooie fotografie op uw website onderscheidt u zich en maakt u een goede eerste indruk. Het biedt een unieke kans om een ervoor te zorgen dat potentiële gasten uw hotel boeken. Als professioneel fotograaf met veel ervaring in de hotellerie deelt Wendy Bos haar kennis met de hotellerie:10 tip ...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feit

Fletcher Hotels opent op 11 december a.s. de deuren van het splinternieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand North Sea Building. Met de opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaura ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Interview Longread
Hotel & Restaurant Wesseling: Verdienmodel COVID-19

Het coronavirus heeft Nederland nog steeds in de houdgreep. Heel Gall-- pardon, heel Nederland? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overwel-- aan Covid-19. (Met dank aan Goscinny & Uderzo.) ‘Veertig procent meer omzet dan vorig jaar.’ Hoorden we dat goed ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: