Zilveren vangst smaakt prima op 25e Hilton Haringparty

15 juni 2017 | Roy Spijker

Zelden was de uitdrukking ‘als haringen in een ton’ zo van toepassing als woensdagavond in de tuin van Hilton Amsterdam. De jubileumeditie van de Hilton Haringparty, in combinatie met het stralende weer, lokte een ongekend groot aantal genodigden. Het was een superavond waar zo’n 1.000 gasten zich tegoed deden aan de prima kwaliteit nieuwe haring van Versvishandel Jan van As.

Gastheren Roberto Payer , cluster general manager Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam, en Eric van As, commercieel manager Versvishandel Jan van As proefden als eersten van de meer dan 3.000 beschikbare nieuwe haringen, samen met de danseres die hen het eerste vaatje had overhandigd na een spectaculaire luchtshow.

Roberto Payer, de aanstichter van de nu al 25-jarige traditie, memoreerde de eerste Hilton Haringparty: “Met een handvol vrienden in de tuin van het hotel en één haringkar om de – destijds zo gewoon gevonden – Nieuwe Haring te vieren. Het is fantastisch om te zien hoe dat kleine eerbetoon van toen is uitgegroeid tot een nationaal fenomeen.”
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden Interview
Hospitality Management: Hotel op de Veluwe, Pillows en alles over HotelTech 2017

Vandaag verschijnt de nieuwste editie van Hospitality Management. Ook deze editie staat weer boordevol interviews, nieuws en achtergronden. De coverstory is een interview met de eigenaars van Hotel De Sterrenberg in Otterloo. Het hotel op de Veluw heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Het twee...

Achtergronden F&B
Wild op het menu: doen of niet? 

Bij wild denkt men aan de Veluwe en de Achterhoek. Prachtige regio’s, waar herten en wilde zwijnen de ruimte hebben om hun eten bij elkaar te scharrelen. Totdat ze tegen de loop van een geweer lopen natuurlijk. Wat dat betreft heeft ieder nadeel zijn voordeel, want restaurants en hotels in de ...

NH Hotels Achtergronden
Maarten Markus (NH) gaat undercover in SBS6-programma

In het SBS6-programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vanaf vrijdag 27 oktober is het programma te zien bij SBS6 en in de eerste aflevering is het gelijk smullen geblazen voor hoteliers. ...

Hoteltech
HotelTech 2017: nog minder dan 5 weken. Schrijf je nu in!

HotelTech 2017 heeft een programma dat menig hotelier doet watertanden. En dat is niet alleen vanwege de geheel verzorgde lunch en de borrel. De keynotesprekers (Herman Rijksen, Brechtje de Leij, Jaap Zijlstra en Herman Konings) inspireren en delen hun kennis met de aanwezige hoteliers. Een niet te ...

Achtergronden Internationaal
Nieuw onderzoek roept reismanagers op meer rekening te houden met de reiziger

Als gevolg van nieuwe normen van hyperconnectiviteit, on-demand diensten, grotere personalisatie en voortdurend beschikbare ondersteuning, verwachten zakenmensen meer gemak en flexibiliteit wanneer zij op reis zijn voor hun werkgevers. Volgens nieuw onderzoek van de Association of Corporate Travel E...

Rutte III over payroll in de horeca

In de horeca wordt veel gewerkt met payrolling. Het is dus goed mogelijk dat u dat als horecaondernemer ook doet. Payrolling neemt u veel werk uit handen en biedt flexibiliteit als het gaat om inzet van personeel. Dat is heel praktisch in een arbeidsintensieve branche waarin veel gebruik wordt gemaa...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: