Vanaf 2015 gaat het Horeca-bedrijvenregister over naar een nieuwe organisatie, onder een nieuwe naam: HorecaDNA. Horecaondernemers ontvangen van het...
Met het vroege aanbreken van de lente kennen de strandpaviljoens dit jaar een seizoenstart om van te dromen. Of dit een voorbode is voor een goed jaar...
Wie in de horeca werkt, loopt het meeste risico op een arbeidsongeval. De branche is volgens recente cijfers van het CBS wederom koploper wat betreft...
Het bestuur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca heeft John Meuffels aangesteld als interim directeur. Hij moet vaststellen welke producten en diensten...
In België zijn vorig jaar een recordaantal bedrijven in de horeca bankroet gegaan. Ten opzichte van vijf jaar geleden is er sprake van een toename va...
In samenwerking met Thérèse Boer bevordert SVH de vakbekwaamheid in de horeca op het gebied van gastvrijheid. Boer deelt haar kennis en vaardigheden...
In de periode 2008 - 2011 is 47 procent van alle startende bedrijven in de horeca op de fles gegaan. Reden: starters zien een carrière in de branche...
Voor het Bedrijfschap Horeca & Catering is het een hard gelag wanneer je de uitslag van de moties in de Tweede Kamer hoort. Het bedrijfschap is slacht...
Als het aan de Tweede Kamer ligt moeten de diverse product- en bedrijfschappen, waaronder het bedrijfschap Horeca & Catering, verdwijnen. Een motie va...
De bed & breakfast markt groeit en professionaliseert zienderogen. Wist u dat er in 1995 ongeveer 500 B&B’s in Nederland waren, en dat e...
Dit jaar verwacht bijna 19% van alle Nederlanders (16-64 jaar) met Pasen in de Nederlandse horeca te eten. Deze horecaverwachtingen gelden meer dan ge...
De omzetwaarde in de horeca steeg in het tweede kwartaal van 2005 met 1,3% ten opzichte van 2004, blijkt uit Barometer 3 van het Bedrijfschap Horeca &...
Onder de hoteliers heersten er al langere tijd veel vragen over het huidige Benelux Hotel classificatiesysteem en was er de wens om tot een moderner e...