Relais & Châteaux verwelkomt weer twaalf nieuwe leden in de collectie. De nieuwe leden delen hun visie op gastvrijheid, inzet voor authentic...
Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, opent vandaag, vrijdag 1 maart, zeven suites op het sprookjesachtige zeventiende eeuwse l...
Er kan vanaf nu gestemd worden voor de IHA Awards. Deze worden voor de tweede keer uitgereikt tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam op dinsdag 1...
Relais & Châteaux is verheugd tien nieuwe leden in de collectie te verwelkomen en breidt zijn bereik uit met een nieuwe bestemming in Egypte...
Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, is in de afrondende fase van de ontwikkeling van zeven luxueus ingerichte suites op het z...
Bij driesterrenrestaurant De Librije eten en drinken gasten niet alleen op topniveau, een meerderheid van de dinergasten overnacht ook in de Librijewe...
Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...
In september en oktober brengen de leden van Relais & Châteaux lokale kazen, wijnen en andere gefermenteerde producten onder de aandacht bij...
Deze maand valt bij iedere hotelier weer de gloednieuwe Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op de cover: Stephan Stokkermans, de manag...
Het is officieel: Laurent Gardinier is benoemd tot opvolger van de huidige voorzitter Philippe Gombert van Relais & Châteaux. Hij neemt de f...
Relais & Châteaux kondigt met trots aan dat het boutique hotel en restaurant Central Park Voorburg zich heeft aangesloten bij de hotelvereni...
In november 2021 kondigde Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS) al de komst aan van Remco Kuijpers als chef van restaurant LIZZ. Inmiddels...
De ervaren sterrenchef Remco Kuijpers komt vanaf januari 2022 het team van restaurant LIZZ en mede-sterrenchef Martijn Kajuiter versterken. Samen met...
Dyvig Badehotel, Nordborg- Nordburg, Denemarken Het Dyvig Badehotel ligt tussen een weelderig landschap en de Baltische Zee in op het eiland g...
Het van origine Franse boutique hotel label Relais & Châteaux verwelkomt begin dit jaar 4 nieuwe leden, die de groep komen verrijken. Van he...
Er gloort weer hoop! De dagkoersen van de coronapandemie laten een dalende trend zien en de vaccinatiegraad loopt op. Uit alle onderzoeken blijkt dat...
Een lang gekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid wordt: vandaag opent boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS) haar...
Relais & Châteaux lanceert vandaag een online portfolio van meer dan 500 luxe villa’s die door groepen privé afgehuurd kunnen w...
Na een intensieve selectieprocedure voor de functie van Chef de Cuisine en Maître d’Hôtel presenteert Château Neercanne met ve...
De komst van het voorjaar was nog nooit zo welkom als nu en om dat te vieren vermeldt Relais & Châteaux met trots dat ze acht nieuwe leden m...
Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, is verkozen tot de nieuwe afgevaardigde van Relais & Châteaux vo...
Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een...
Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (159...
Ontwerpen vanuit een hospitality perspectief met de natuur als leidraad Interview met Ruud Belmans van WeWantMore en Steven Verrept van Château...
Jong, energiek en ambitieus, zo ontmoeten wij Camille Oostwegel onder het schip van de voormalige kerk waar sinds 2005 het Kruisherenhotel is gevestig...
Negen nieuwe leden van over de hele wereld komen de familie Relais & Châteaux verrijken. Dankzij hun uitzonderlijke locaties, de charme van...
Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lo...
Om de klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te beschermen, zet Relais & Châteaux zich samen met Slow Food in tijdens Food fo...
Relais & Châteaux is haar zogehete 'delicious journeys' wereldwijd aan het uitbreiden en heet 13 nieuwe leden welkom bij de exc...
Pierre Haenen (28) is op dit moment nog werkzaam als Manager Bistrot de Liège bij Château St. Gerlach. Pierre volgt Peter Harkema op, die...
Na gedurende 14 jaar op succesvolle wijze de exploitatie van Kasteel Engelenburg te hebben gevoerd, hebben Johan en Carin Agricola besloten om per 1 j...
Gisteren vierde Château Neercanne het lidmaatschap van Relais & Châteaux met een exclusieve perslunch. Met deze lunch werd tevens...
Op het ruim 100 jaar oude landgoed Het Roode Koper is nu ‘The Poolhouse’ geopend. Zowel hotelgasten als daggasten kunnen hier mondain...
Tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd werd de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van h...
Bord’Eau Restaurant Gastronomique is terug van weggeweest in het Amsterdamse Hotel De L’Europe en maakt zich op voor een nieuw seizoen met...
Twee Michelinsterren chef Richard van Oostenbrugge en drie Michelinsterren chef Thomas Bühner uit Osnabrück, Duitsland, slaan de handen inee...
Vandaag zijn er twee promoties in het gastronomische team van Château St. Gerlach aangekondigd. Chefkok Otto Nijenhuis wordt Executive Chef...
Kasteel Engelenburg is door de prestigieuze gastronomiegids Gault&Millau gekozen tot Hotel van het Jaar. Het hotel met golfbaan en conferentiefacilit...
Gastheer en sommelier Maurice Griep is terug bij Het Roode Koper. Na enkele jaren elders te hebben gewerkt, gaat Griep weer aan de slag bij het vier...
Tijdens de uitreiking gisteren van de Hospitality Awards 2014 in San Marco Village te Antwerpen, werd Wellness Center ÂAquamarijn uit Lanaken geko...