Château Neercanne opent zeven luxueuze suites in eerste kwartaal 2024

Auteur: redactie
Opening Ondernemen 8 november 2023
Château Neercanne opent zeven luxueuze suites in eerste kwartaal 2024

Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, is in de afrondende fase van de ontwikkeling van zeven luxueus ingerichte suites op het zeventiende eeuwse landgoed. De accommodaties zijn gehuisvest in het Poortgebouw waar ook restaurant L’Auberge gevestigd is. Met een mix van modern design en behoud van klassieke details, komen de geschiedenis en het landschap van de Limburgse Jekervallei terug in de inrichting van de suites.

De Amsterdamse interieurarchitect Roelfien Vos ontwierp de kamers met veel aandacht voor detail. De combinatie van het design, de historische locatie en horeca op gastronomisch topniveau maakt het de meest bijzondere suites van Nederland. Château Neercanne, lid van Relais & Châteaux, kan in het eerste kwartaal van 2024 de eerste gasten ontvangen. Het boekingssysteem is daarvoor vanaf nu open.

Grenzend aan het met een in 2023 bekroonde Michelin-ster Restaurant Château Neercanne en L'Auberge met een Bib Gourmand, kunnen gasten van de nieuwe suites genieten van avontuurlijk lekker eten met menu's die zijn samengesteld op basis van het seizoen en de beschikbaarheid van producten van eigen bodem. Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur Oostwegel Collection: “Een lang gekoesterde wens komt uit en we zijn er trots op dat we gasten nu, bovenop de beleving die we bij Château Neercanne al boden, ook de luxe suites kunnen aanbieden om hun verblijf nog onvergetelijker te maken.”

Toekomstbestendig

Met de opening van de suites in het eerste kwartaal van 2024 is een belangrijke stap gezet in de totale restauratiewerkzaamheden die begin 2023 startten. Hierbij is er groot onderhoud gepleegd aan de leien daken van zowel het kasteel als het poortgebouw. Daarnaast is de keuken van L’Auberge vernieuwd met onder andere de meest moderne keukenapparatuur, en is de keuken nu volledig van het gas af. “We kunnen na de renovatie een nóg hoger niveau van gastvrijheid bieden en we zetten mooie stappen in de verduurzaming en het toekomstbestendig maken van het prachtige Château Neercanne,” sluit Oostwegel af.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in de mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws