Je hebt gezocht op: oostwegel

Château Neercanne opent zeven luxueuze suites in eerste kwartaal 2024
Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, is in de afrondende fase van de ontwikkeling van zeven luxueus ingerichte suites op het z...

Relais & Châteaux en Slow Food opnieuw in actie voor Food For Change
In september en oktober brengen de leden van Relais & Châteaux lokale kazen, wijnen en andere gefermenteerde producten onder de aandacht bij...

“In Nederland mogen we wel wat trotser zijn op hospitality”
Grand Hotel Huis ter Duin is niet de enige plek in Nederland waar dagelijks, zoals men het zelf omschrijft, Champions League wordt gespeeld. Het hotel...

Driesterrenchef Jacob Jan Boerma aan de slag in Maastricht
Volgend jaar zet driesterrenchef Jacob Jan Boerma zijn loopbaan voort in Kasteel Oost, gelegen in het Zuid-Limburgse Eijsden. Dit initiatief komt van...

Basil Lotens nieuwe Director Sales & Revenue van Oostwegel Collection
Basil Lotens is 15 juni gestart als de nieuwe Director of Sales & Revenue bij Oostwegel Collection. In zijn nieuwe functie stuurt Lotens het sales...
Food & Beverage in beweging: drie managers in gesprek
Naomi Bormans, Sander van Zandbergen en Sam Hilkens. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in het Park Plaza Hotel in Utrecht. De...

Janiek van den Broeck (25) en Bart Leussink (25) ontwikkelen binnen drie maanden The Church
Het was misschien niet helemaal de bedoeling dat de eerste onderneming direct zo een groot project zou zijn. Maar vanaf het eerste moment dat Bart Leu...

Het Kruisherenhotel en Sergio Herman praten over samenwerking
Gisteren meldde De Limburger over een mogelijke samenwerking tussen het Kruisherenhotel Maastricht (onderdeel van Oostwegel Collection) en chef-k...

Floris Licht wint Hotello of the Year Award 2022
Gisteren vond de 17e editie van het HotelloTOP Year Event plaats in het AFAS Theater Leusden. Het HotelloTOP Year Event stond in het teken van &l...

HotelloTOP Year Event vindt plaats op 23 mei in Leusden
De zeventiende editie van het HotelloTOP Year Event staat weer op de kalender. Op maandag 23 mei, in het AFAS Theater Leusden, komen Hotello’s w...

Erfgoedhotels in Brabant: overvloedige monumentale gastvrijheid op zeekleipolders
Dit is het vierde artikel over erfgoedhotels in het buitengebied, als vervolg op het dossier ‘Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel...

Top-4 Hotello of the Year 2022 bekend
Barbara Kerstens, Floris Licht, Camille Oostwegel en Joachim de Looij hebben tientallen genomineerden en 5 halve finalisten achter zich gelaten. Tijde...

Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?
‘Location, location, location’ is volgens ene Conrad Hilton wat telt in de hotellerie. Maar daarnaast speelt de historie van zowel de plek...

25 jaar geleden in Hospitality Management: Camille Oostwegel
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...

Château Neercanne kondigt nieuwe Chef de Cuisine en Maître d'Hôtel aan
Na een intensieve selectieprocedure voor de functie van Chef de Cuisine en Maître d’Hôtel presenteert Château Neercanne met ve...

Camille Oostwegel nieuwe afgevaardigde van Relais & Châteaux Benelux, Oost-Europa en Scandinavië
Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, is verkozen tot de nieuwe afgevaardigde van Relais & Châteaux vo...

Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid
Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een...

Creatief ondernemerschap hielp deze hoteliers de zomer door
In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl...

Camille Oostwegel: "We gaan van beleving naar betekenis"
Jong, energiek en ambitieus, zo ontmoeten wij Camille Oostwegel onder het schip van de voormalige kerk waar sinds 2005 het Kruisherenhotel is gevestig...

Finalisten AF&BM's F&B Professional of the Year '20 bekend
Op woensdag 15 januari is op de Horecava duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan nemen om de felbege...

Camille Oostwegel jr.: ''De WAB kost ons jaarlijks 125.00 euro''
Vanaf 1 januari 2020 is de Wet arbeidsmarkt (WAB) in balans van kracht. Een zware dobber voor menig hotelier. Maar wat kost deze wet de onderneming pr...

Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels
Martin Hendricks, een ‘Sittardenaar’ in hart en nieren, ging in 2018 zijn eigen weg, nadat hij brak met zijn zakenpartner, met wie hij ond...

Camille Oostwegel senior neemt afscheid
In 2020 gaat de Oostwegel Collection een nieuwe fase in, zo laat het Limburgse hotelbedrijf weten. Camille sr. neemt op zijn zeventigste verjaard...

Kruisherenhotel Maastricht wint Grand Prix Best Charming Hotel in Europe
Gisteravond werd tijdens een feestelijke ceremonie in Château de Ferrières, nabij Parijs, bekendgemaakt dat Kruisherenhotel Maastricht de...

Pierre Haenen nieuwe directeur en gastheer van Château Neercanne
Pierre Haenen (28) is op dit moment nog werkzaam als Manager Bistrot de Liège bij Château St. Gerlach. Pierre volgt Peter Harkema op, die...

Oostwegel Collection genomineerd voor Prix Villégiature Awards
Oostwegel Collection is genomineerd voor 'Best hotel group', daarnaast komen zowel Château St. Gerlach als Kruisherenhotel Maastricht in...

Wat doe jij als horecaondernemer om Pasen succesvol te maken?
Wat doet de horeca tijdens Pasen? Als horecaondernemer is een feestdag per definitie geen vrije dag, want jij werkt meestal wanneer anderen vrij hebbe...

Château Neercanne viert het lidmaatschap van Relais & Châteaux
Gisteren vierde Château Neercanne het lidmaatschap van Relais & Châteaux met een exclusieve perslunch. Met deze lunch werd tevens...

Floris Kemper nieuwe directeur/gastheer van Kruisherenhotel Maastricht
Floris Kemper (34) is op dit moment nog werkzaam als Deputy Hotel Director van het vijfsterrenhotel NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam. De afg...

Bastiaan Klomp nieuwe directeur Thermae 2000
Met ingang van 1 november zal Bastiaan Klomp, directeur-gastheer van het exclusieve Kruisherenhotel Maastricht, zijn carrière voortzetten als a...

Château St. Gerlach beste vergaderlocatie 2017
Tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd werd de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van h...

Interview: Inge van de Ven, een bedrag van circa tien miljoen ‘zingt rond’
Ieder huisje heeft zijn kruisje, luidt een oud-Nederlands gezegde. Dat moge waar zijn, maar de meeste landhuizen hebben ook nog iets anders: historie....

Nieuwe Restaurant manager voor Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein heeft Luc Rinkens als nieuwe manager van het restaurant aangesteld. Sinds 2 oktober zwaait Rinkens de mana...

Deel wijnvoorraad Château Neercanne vernietigd door brand in mergelgrotten
Op zondag 1 oktober a.s. zullen de mergelgrotten van Château Neercanne worden heropend en weer in gebruik worden genomen. Restaurant Châte...

Kruisherenhotel Maastricht wint Dutch Hotel Award 2017
Op donderdag 22 juni is Kruisherenhotel Maastricht uitgeroepen tot winnaar van de Dutch Hotel Award 2017. Tijdens het Hotel Management Diner van Misse...

Video: Oostwegel Collection viert opening St. Gerlach Paviljoen
Op woensdag 14 juni werd het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve officieel geopend door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en...

Weekendselectie: Opening, restaurant revenue en CO2-neutraal hotel
Het is weer weekend! Tijd voor een nieuwe selectie met artikelen die we deze week hebben gepubliceerd. Wat dacht u van: - Een video van de openi...

Vijfsterrenclassificatie voor kruisherenhotel Maastricht
Op woensdag 31 mei is het Kruisherenhotel Maastricht geclassificeerd met vijf sterren. Kruisherenhotel is hiermee het eerste hotel in Limburg dat in h...

Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine
Vandaag zijn er twee promoties in het gastronomische team van Château St. Gerlach aangekondigd. Chefkok Otto Nijenhuis wordt Executive Chef...

Camille Oostwegel lanceert koffie- en lunchconcept
Op vrijdag 10 februari opent in de gerestaureerde kasteelhoeve bij Château St. Gerlach Burgemeester Quicx, Coffee & More officieel haar deur...