Ineke van de Laak nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Auteur: redactie
Personalia Hotelketens 19 januari 2024
Ineke van de Laak nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Ineke van de Laak (55) is eind 2023 gestart als nieuwe directeur/gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht. Van de Laak was hiervoor werkzaam bij het Amstel Hotel in Amsterdam. In haar nieuwe functie richt ze zich op het verder perfectioneren van de gastbeleving van het vijfsterren designhotel in de binnenstad van Maastricht.

Van de Laak heeft meer dan twintig jaar ervaring binnen diverse functies in de hotelbranche. Daarnaast heeft ze ervaring met het geven van trainingen op het gebied van gastvrijheid voor diverse internationale vijfsterrenhotels, maar bijvoorbeeld ook voor koninklijke huizen en mega-jachteigenaren. Ook was zij meer dan zeven jaar verantwoordelijk voor trainingen bij The International Butler Academy. Deze ervaring is voor Oostwegel Collection enorm van waarde om de gastvrijheid van het Kruisherenhotel Maastricht naar een nog hoger niveau te brengen.

Designhotel op unieke historische locatie

“Het Kruisherenhotel is een prachtig designhotel op een unieke historische locatie. Het is de plek in Maastricht waar kunst, cultuur, design en historie samenkomen. Met indrukwekkende kamers en de bruisende eclectische bistro Spencer’s, is het niet alleen een plek die aantrekkelijk is voor internationale gasten maar juist ook voor Maastrichtenaren zelf. Mijn passie voor gastvrijheid kan ik hier helemaal kwijt, en ik kijk er enorm naar uit om samen met het team de beleving van onze internationale én lokale gasten nog specialer te maken,” aldus Van de Laak.

Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, is blij met toevoeging van Ineke aan het directieteam. “We hebben veel mooie plannen met het Kruisherenhotel. Met Ineke hebben we een directeur die de gastbeleving bovenaan zet en ervoor gaat zorgen dat onze gasten nu en in de toekomst verzekerd zijn van een unieke belevenis. Of ze nu komen voor een drankje aan de bar van Spencer’s of een weekend komen overnachten, Ineke en haar team maken ieder verblijf onvergetelijk.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws