HotelloTOP Year Event vindt plaats op 23 mei in Leusden

Auteur: Redactie
Events 11 mei 2022
HotelloTOP Year Event vindt plaats op 23 mei in Leusden

De zeventiende editie van het HotelloTOP Year Event staat weer op de kalender. Op maandag 23 mei, in het AFAS Theater Leusden, komen Hotello’s weer bij elkaar. Geheel in het thema ‘Fun da Mentals’ organiseert HotelloTOP een programma van 16:00 - 21:00 uur, bestaande uit een ontvangst, congres en urenlange netwerkborrel. Registratiecodes zijn verkrijgbaar via alle HotelloTOP Partners.

Thema

“Het thema Fun da Mentals kent meerdere lagen. De afgelopen jaren zijn Hotello’s massaal weer terug gegaan naar het fundament en waar zij zo gelukkig van worden: Contact maken met anderen, in het belang van anderen denken, spontane acties opzetten en gekke ideeën uitvoeren. Nu kijkt de gastvrijheidsbranche weer vooruit en vanuit dat fundament bouwen hospitality professionals verder aan de branche. Ze staan weer in hun volle kracht. In ‘Fun da Mentals’ zitten ook de woorden fun en mental; essentiële onderdelen van het HotelloDNA”, aldus de organisatie.

Congres

Het congres zal in goede banen worden geleid door presentatieduo Mandy Schild (HTH ’07), entrepreneur en presentatie specialist, en Niek van den Adel, (SHMS’08), internationale spreker en hospitality auteur. Daarnaast delen twee Hotello’s hun persoonlijke verhaal: Veerle Donders (HTH ‘12, Zoku) en Robbert de Ruijter (SHMS ’08, AFAS Software) zullen het publiek meenemen in hun unieke ervaringen.

Na de twee TOP talks wordt er flink geroast door Pep Rosenfeld, mede eigenaar van Boom Chicago. Boom Chicago is een creatieve organisatie die live comedy shows geeft voor bedrijfsevenementen en campagnes maakt over de hele wereld. Pep zal alle Hotello’s een lachspiegel voorhouden en deze eigenzinnige doelgroep confronteren met al haar gebreken en stereotypes.

Hotello of the Year Award 2022

De Hotello of the Year Award 2022 finale is met vier finalisten. In de finale staan Barbara Kerstens (HMSM’99), Floris Licht (HTH’03), Camille Oostwegel (HMSM’09) of Joachim de Looij (Saxion’06). Een ieder van hen heeft onderscheidend gepresteerd en wordt erkend en herkend als een échte Hotello. Tijdens het congres mag het publiek live stemmen en wordt de winnaar bepaald.

Tijdens het congres wordt ook de Talent of the Year Award uitgereikt aan een jonge, veelbelovende Hotello. De finalisten Het HotelloTOP Year Event wordt afgesloten met de welbekende, urenlange netwerkborrel. Op woensdag 11 januari 2023 vindt het HotelloTOP Year Event weer traditiegetrouw plaats in Amsterdam tijdens de Horecava.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws