Top-4 Hotello of the Year 2022 bekend

Auteur: Redactie
Events Mensen 1 december 2021
Top-4 Hotello of the Year 2022 bekend

Barbara Kerstens, Floris Licht, Camille Oostwegel en Joachim de Looij hebben tientallen genomineerden en 5 halve finalisten achter zich gelaten. Tijdens de vakjury bijeenkomst die afgelopen dinsdag 30 november plaatsvond, hield de Top 9 een pitch in de vorm van een Pecha Kucha (20 slides, elk 20 seconden in beeld).

De score uitslag was extreem spannend en heeft tot een bijzonder jurybesluit geleid: dit jaar gaan ze door met een Top 4. Het waren negen prachtige verhalen en ijzersterke Hotello’s die stuk voor stuk thuis hoorden in de Top 9 van de Hotello of the Year Award 2022.

Hotello of the Year Award 2022

Ieder jaar reikt HotelloTOP deze onderscheiding uit aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche in 2021. De Hotello of the Year kenmerkt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Bovendien heeft deze persoon in 2021 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit! De vakjury bestond dit jaar uit: Caroline Receveur, Dirk Beljaarts, Jakob-Jan Blaauw, Marc van Boekholt, Menno Djie, Peter Heule, Rick de Jonge, Robert Melaard, Sander Allegro, Stephanie van Oorschot, Wenda Linthorst, Gijs Hendrikx en Bram Kreté.

De volledige Top 9 heeft een topprestatie geleverd en HotelloTOP deelt hun trots. Iedereen in de Top 9 had een indrukwekkend verhaal en mag trots zijn op zijn of haar nominatie:

Marleen Sala (BUas´05)

Floris Licht (HTH´03)

Barbara Kerstens-Schols (HMSM´99)

Carlijn Groen-Wijnmalen (HTH´12)

Camille Oostwegel (HMSM´09)

Melle Schellekens (HTH´09)

Koen Colmbijn (BUas´10)

Joachim de Looij (Saxion´06)

Elise van der Wijngaart (NHLS´98)

Vervolgprocedure

Op maandag 3 januari starten de finalisten met hun online campagnes. Hun doel is om zoveel mogelijk stemmen te werven. Vanaf 3 januari kan het publiek online stemmen voor hun favoriete Hotello. Deze stemmen tellen voor een deel mee in de einduitslag van de award. Volg de finalisten en hun campagne op de voet via de Facebook en Instagram pagina’s van HotelloTOP.

Overig nieuws