Floris Licht wint Hotello of the Year Award 2022

Auteur: Redactie
Events 24 mei 2022
Floris Licht wint Hotello of the Year Award 2022

Gisteren vond de 17e editie van het HotelloTOP Year Event plaats in het AFAS Theater Leusden. Het HotelloTOP Year Event stond in het teken van “Fun da Mentals”. Een mix van focussen op de basis en ook een hoop plezier en gekkigheid. Tijdens deze bijzondere editie, die voor één keer niet plaatsvindt tijdens Horecava, kwamen massa’s Hotello’s weer samen voor een congres en een urenlange netwerkborrel. Tijdens het congres werden twee awards uitgereikt: de Talent of the Year Award en de Hotello of the Year Award.

Congres

Het congres werd in goede banen geleid door presentatieduo Mandy Schild (HTH’07), entrepreneur en presentatie specialist, en Niek van den Adel, (SHMS’08), internationale spreker en auteur over hospitality. Twee Hotello’s deelden hun verhaal met de bijna 400 aanwezigen: Veerle Donders (HTH‘12, Zoku) en Robbert de Ruijter (SHMS’08, AFAS Software). Dit deden zij in het TOP Talk format; een presentatie van exact 10 minuten, waarin 20 slides ieder 30 seconden zichtbaar zijn.

Na de twee persoonlijke TOP talks gegeven door Hotello’s werden alle Hotello’s flink geroast door Pep Rosenfeld, mede eigenaar van Boom Chicago. Pep wist het publiek tot tranen te roeren van het lachen, met een aantal rake grappen.

Hotello of the Year Award 2022

De Hotello of the Year Award 2022 werd gewonnen door Floris Licht (HTH’03). Als initiatiefnemer van Hotels for Trees en succesvol hotelier is hij een waardige winnaar van de award. Alle finalisten hadden zich al eerder gepresenteerd voor de vakjury en vervolgens online campagne gevoerd om punten te scoren. Na een laatste one-minute pitch voor het publiek konden de aanwezigen met een live-stemming de doorslag geven. De winnaar laat Barbara Kerstens (HMSM’99), Camille Oostwegel (HMSM’09) en Joachim de Looij (Saxion’06) achter zich.

Eerder in het congres werd de Talent of the Year Award uitgereikt aan een jonge, veelbelovende Hotello. Deze prijs ging naar Emmelie Westerhoff (BUas’21). Zij wist tijdens haar studietijd al indruk te maken met zowel haar denkvermogen als haar ambitie en haar hands on mentaliteit. De vakjury zag in haar een netwerker pur sang en een échte Hotello. Ze liet het ondernemende duo Floris van Wijngaarden en Maarten Baas (SHMS’21 en ‘22) achter zich. Het HotelloTOP Year Event werd afgesloten met de welbekende netwerkborrel. De borrel was iets korter dan normaal, maar zeker niet minder gezellig. De aanwezige Hotello’s konden massaal bijpraten en elkaar eindelijk weer live ontmoeten. In 2023 verwacht HotelloTOP het Year Event weer traditiegetrouw op woensdag 11 januari tijdens Horecava te organiseren.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws