Eigenaar en algemeen directeur Camille Oostwegel ook werkzaam als general manager

Auteur: redactie
Personalia Hotelketens 12 februari 2024
Eigenaar en algemeen directeur Camille Oostwegel ook werkzaam als general manager

Camille Oostwegel is sinds december 2023 niet enkel actief als eigenaar en algemeen directeur van de Oostwegel Collection. Hij combineert deze rol namelijk met de functie van directeur/gastheer op Château St. Gerlach. Oostwegel kon deze gecombineerde functie op zich nemen na het vertrek van de vorige general manager en focust zich in de toekomst op het verder uitbouwen van de mogelijkheden die het hotel biedt.

Oostwegel staat sinds 2020 aan het roer van de Oostwegel Collection, die hij overnam van zijn vader: “Met de huidige collega-directeuren die goed op hun plek zitten is de dagelijkse leiding van onze drie andere huizen en ondersteunende afdelingen in meer dan goede handen. Dit geeft mij de ruimte om deze rol nu op me te nemen naast mijn werkzaamheden als algemeen directeur, die ik uiteraard ook blijf doen”, legt hij uit op de website van de keten.

Voor Oostwegel is Château St. Gerlach bekend terrein: “Ik ken Château St. Gerlach op mijn duimpje, ik ben hier in de omgeving opgegroeid en heb de restauratie van dichtbij meegemaakt. Bovendien heb ik hier in de algemene dienst, technische dienst en bediening gewerkt. Het is voor mij een landgoed vol herinneringen, en ik kijk er naar uit om als directeur nieuwe bijzondere herinneringen te maken.”

Oostwegel heeft een duidelijke visie voor het 113 kamers tellende luxe hotel: “Samen met het fantastische team ga ik de passie, kwaliteit en het familiegevoel van het landgoed naar het niveau brengen dat ik passend vind voor deze prachtige plek. Ik kijk er zeer naar uit deze nieuwe uitdaging samen met mijn team aan te gaan.” Naast Château St. Gerlach vallen ook Château Neercanne, Winselerhof en het Kruisherenhotel Maastricht onder de Oostwegel Collection.

Fotografie: Oostwegel Collection

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws