Central Park Voorburg treedt toe tot Relais & Châteaux

Auteur: Redactie
Internationaal 5 juli 2022
Central Park Voorburg treedt toe tot Relais & Châteaux

Relais & Châteaux kondigt met trots aan dat het boutique hotel en restaurant Central Park Voorburg zich heeft aangesloten bij de hotelvereniging. Dit viersterrenhotel, gelegen in Voorburg, bevindt zich in een groene omgeving in de buurt van Den Haag en Leiden. Het unieke landhuis, tevens rijksmonument, fungeert als luxe boutique hotel, restaurant, bar en locatie voor bijzondere gelegenheden. Ook in andere delen van de wereld verwelkomt Relais & Châteaux acht nieuwe leden deze zomer. 

Relais & Châteaux Central Park Voorburg, Voorburg, Nederland

Dit viersterrenhotel met slechts veertien suites, ligt op een bevoorrechte locatie in een groot woonhuis uit de 18e eeuw, typerend voor de architectonische constructies van de regio. De locatie grenst aan De Vliet, gelegen in het park Vreugd & Rust op slechts zeven kilometer van Den Haag. Het restaurant wordt gerund door chef-koks Tim Bood en Hette Hettema. Met uitzicht op het park, bieden zij een creatief menu met verse producten, waaronder vis en schaaldieren uit de nabijgelegen kust. De missie van de eigenaren is om het boetiekhotel geleidelijk aan te transformeren om aan de hedendaagse verwachtingen te kunnen voldoen, en om milieu-uitdagingen aan te gaan met behoud van kwaliteit. "Wij zijn enorm verheugd dat wij lid zijn geworden van deze geweldige organisatie", aldus Tamara Holwerda en Joey de Kruijf. "Doordat Relais & Châteaux kwaliteit en beleving garandeert, motiveert het ons des te meer om de hoge standaard die wij leveren aan ons gasten vast te houden en elke dag te verbeteren".

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws