U heeft gezocht op : jigs

1 februari 2021
Venlose hotelier Gijs Hendrikx is Hotello of the Year 2021

Tijdens De Horecawereld Draait Door livestream is Gijs Hendrikx verkozen tot Hotello of the Year 2021. Deze prestigieuze award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Hotello die een onderscheidende prestatie binnen of buiten de gastvrijheidsbranche heeft geleverd. Gijs liet mede-finalisten Ilona van Ro ...

1 oktober 2020 Interview Longread
Mr Jigs geopend tijdens de coronacrisis, maar toch met een goed gevoel

Op de plek waar in Venlo het historische Stationshotel stond, is nu een prachtig nieuw hotel gebouwd. Het oude Stationshotel werd tot de grond aan toe afgebroken, waarna de bouw van het nieuwe hotel ruim een jaar duurde. Stan Heijsters is facility manager van het nieuwe hotel, Mr Jigs, maar ook van ...

26 augustus 2020 Hotelbouwplannen
Foto's: MR JIGS hotel in Venlo geopend

Gijs Hendrikx, de Venlose hotelier die ook verantwoordelijk is voor het succesvolle Thaterhotel Venlo, is vol trots wanneer hij vertelt over zijn nieuwe hotel, MR JIGS. "Dit weekend hebben we de proefslapers op bezoek gehad en wat tijd genomen om de puntjes van aandacht aan te pakken. Morgen ko ...

10 juli 2020 Columns
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v ...

27 december 2018 Economie Achtergronden
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?

De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop, met uitzondering van alcoholhoudende dranken, rekening houden met een prijsverhoging. Goed om te weten: bier tot 0,5% en wijn tot 1,2% vallen onder ...

14 maart 2014
Booking.com aan het woord (1/4)

De discussie tussen hoteliers en Online Travel Agents (OTA’s) lijkt te verharden. Onderzoeken naar prijsafspraken en oneerlijke concurrentie worden gestart. Hoteliers die boos zijn over hoge commissieafdrachten halen al schreeuwend de voorpagina’s. De OTA’s zelf worden amper of helemaal niet ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: