Landgoed De Rosep in Oisterwijk is na bijna veertig jaar in andere handen overgegaan. Hoteleigenaren Ingrid en Henri Verhoeven droegen onlangs het sto...
Hij bouwde in Zeeland mee aan hotelgroep Amadore, leidde voor het WK voetbal in 2010 maar liefst 7000 horecaprofessionals op en participeert nog altij...
De titel F&B Professional of the Year 2023 is gewonnen door Naomi Bormans, Food & Beverage Operations manager bij Château St. Gerlach. D...
Op dit moment vinden de finishing touches plaats aan hotel The VIC in hartje Leiden. Een hippe, kleurrijke uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad, m...
Voor 2022 verwacht ING voor de horeca een volumegroei tussen de 30 en 35 procent. De voorwaarde daarbij is wel dat er later dit jaar geen nieuwe lockd...
Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30 tot 35 procent. Ondanks de forse groei zal d...
De Russen, nee Poetin, heeft de wereld op zijn kop gezet. Naast de humanitaire ramp in Oekraïne, waar we ons amper een voorstelling van kunnen ma...
Ik hoorde ‘m voor het eerst, ongeveer twee weken geleden. Het spreekwoord ‘zonder wrijving geen glans’. Hij kwam uit de mond va...
Dat Alexander Kluit, sinds 2018 verantwoordelijk voor alle 16 Leonardo en Apollo Hotels in de Benelux, zijn eerste jaren als managing director anders...
Accor onthult zijn nieuwste accommodaties voor 2022. Veel van 's werelds populairste bestemmingen - zoals Londen, Doha en Moskou - zullen dit...
Dit is het derde artikel over erfgoedhotels in het buitengebied, als vervolg op het dossier ‘Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?...
Er komt geen mondkapjesplicht in de horeca. Wel moeten gasten vanaf zaterdag 6 november ook op het terras een geldig QR-code kunnen overleggen om plaa...
De hotelwereld klimt uit het dal. Het rampjaar 2020 is afgesloten en de branche kijkt met een positieve blik naar de toekomst. De komende dertig jaar...
NH Hotel Group en PSV hebben de onderlinge samenwerking met twee jaar verlengd. Daarmee blijft NH Hotel Group verbonden aan PSV als officiële par...
Hospitality Management volgt al 30 jaar het wel en wee van de Nederlandse hotellerie. De Nederlandse hotelmarkt laat hierin een cyclisch verloop zien,...
In een laatje in het bureau van demissionair minister president Mark Rutte liggen twee linialen. Op de ene liniaal liggen de cijfertjes net iets verde...
Dit is het vierde artikel in de reeks ‘Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?’ Eerder verschenen artikelen over religieus, mi...
Een zucht van verlichting gaat door de hotelbranche. De zomer is gearriveerd, de horeca eindelijk ontsloten. De bedrijvigheid neemt toe en veel hotels...
Het water staat bijna rimpelloos in de vijver voor Preston Palace. Waar gewoonlijk 365 dagen per jaar de verlichte fontein spuit, waar families en vri...
Is jouw café of restaurant al klaar voor het EK Voetbal 2021? Voor het eerst in 21 jaar kunnen we genieten van wedstrijden in eigen land! Natuu...
Het is alsof de monumentale ingangspoort van dit landgoed, aan het begin van een schaduwrijke oprijlaan, het jachtige leven buitensluit. In de kasteel...
Vandaag hebben de aandeelhouders van Fletcher Hotels een meerderheidsbelang verkocht aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria. NIBC en Xead...
Tweesterrenchef Syrco Bakker (Pure C), operationeel directeur Luuk Rijnders (De Kazerne, rechts op de foto) en Mehrsa Ghadiri (F&B-Manager INNSiDE...
Nu de nabijheid is vervangen door (gepaste) afstand, is het meer dan ooit belangrijk om contact te onderhouden met je doelgroep. Daar zijn verschillen...
Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Don...
De coronacrisis overviel iedereen, ook Dirk Beljaarts. De algemeen directeur van KHN spreekt in een openhartig vraaggesprek over het meest bewogen jaa...
Het coronavirus heeft Nederland nog steeds in de houdgreep. Heel Gall-- pardon, heel Nederland? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bi...
Bij Carlton Hotel Collection staan de ontwikkelingen niet stil, ook niet in deze roerige tijden. Ondernemerschap en innovatie zijn al jaren centrale p...
Na een bewogen en bevlogen zomer is de angst voor een tweede golf werkelijkheid. Tafelheer Sander Allegro (QL Hotels) bespreekt de stand van zaken bin...
De hieronder genoemde en zojuist door premier Rutte gedeelde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken gelden voor vier weke...
Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en ee...
Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hot...
Wat een feestjaar had moeten worden voor de Nederlandse hotelbranche, loopt uit op een nachtmerrie. Evenementen zoals het EK Voetbal, de Grand Prix in...
Het Covid 2019-virus brengt een schok toe aan de toch al verzwakte wereldeconomie. Wat startte met een aanbodschok in China is overgegaan tot een risi...
In deze editie van Hospitality Management mogen we best weer eens verzuchten: Wat vliegt de tijd! Het is immers december. Zoals de oude Romeinen zeide...
De sector Leisure groeit in 2020 en 2021 gematigd met 2,5 procent, waarbij een sterke groei van bestedingen van ouderen in de toeristische sector word...
Vroegboeken is dit jaar een stuk populairder dan last minute een vakantie uitzoeken. Dat blijkt uit onderzoek van dé VakantieDiscounter. Ruim 5...
Na een bouwtijd van 26 maanden opent het Duitse Europa-Park vandaag officieel de deuren van zijn nieuwe indoor waterpark: Waterwereld Rulantica. In di...
Nog op zoek naar een unieke reisbestemming voor 2020? Airbnb onthult op basis van de huidige reserveringsgegevens 20 verrassende bestemmingen en verbo...
Met vier opererende hotels, drie die in afzienbare tijd worden geopend en de ambitie om 20 hotels te hebben, heeft Nederland er een serieuze hot...