PSV en NH Hotel Group verlengen samenwerking

Auteur: Redactie
Hotelketens 13 oktober 2021
PSV en NH Hotel Group verlengen samenwerking

NH Hotel Group en PSV hebben de onderlinge samenwerking met twee jaar verlengd. Daarmee blijft NH Hotel Group verbonden aan PSV als officiële partner voor hotelverblijven en vergaderingen van de voetbalclub.

De officiële partner op het gebied van hotelverblijven en PSV werken sinds de zomer van 2019 intensief samen. Alle teams van PSV verblijven rond wedstrijden, toernooien of trainingskampen buitenshuis in één van de accommodaties van NH Hotel Group. PSV gebruikt de hotels niet enkel om te overnachten, maar ook voor meetings en lunch- en dinermogelijkheden. Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV, noemt het een prettige samenwerking. Kwaliteit, professionaliteit en meedenkendheid zijn de gedeelde kernwaarden van PSV en NH Hotel Group en de voornaamste reden van de verlenging.

Hoogwaardig en herkenbaar

Janssen: “De samenwerking met NH Hotel Group is het afgelopen jaar zó goed bevallen, dat wij er allebei voor hebben gekozen om deze met nog twee seizoenen te verlengen. In NH vinden wij een partner die proactief meedenkt. Juist tijdens de pandemie was deze betrokkenheid van uitermate belang om onze teams zo veilig en comfortabel mogelijk te laten verblijven. De hotels bieden de spelers en medewerkers een fijne, herkenbare thuisbasis waar wij altijd op terug kunnen vallen.”

NH Hotels, een thuisbasis voor PSV

“Wij kijken er weer enorm naar uit om de spelers en medewerkers van PSV een vaste thuisbasis te bieden in onze hotels, met onze persoonlijke service en aandacht”, zegt Ernst van der Waal, General Manager van NH Conference Centre Koningshof in Eindhoven. “Het feit dat dit regelmatig in de regio Eindhoven afspeelt, maakt mij extra trots.”

Over NH Hotel Group

NH Hotel Group is een gevestigde multinationale speler en een toonaangevende operator van hotels op stedelijke locaties in Europa en Amerika. NH Hotel Group exploiteert meer dan 350 hotels. NH Hotel Group werkt in Eindhoven samen met de meeste bedrijven achter PSV hoofdsponsor Brainport, namelijk Philips, ASML, VDL en de High Tech Campus. Sinds 2019 werkt de onderneming samen met Minor Hotels aan de integratie van hun hotelmerken onder één overkoepelend bedrijfsmerk met aanwezigheid in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Samen bezitten de twee concerns een portfolio van ruim 500 hotels, opgebouwd rond acht merken: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana en Oaks. 

Op de foto van links naar rechts: Walter Kok (NH Hotel Group), Frans Janssen (PSV), Ernst van der Waal (NH Hotel Group)

Overig nieuws