Advertorial: Bette introduceert design ligbad

11 mei 2016
Advertorial: Bette introduceert design ligbad

Voor compacte bad- en hotelkamers introduceert Bette de ligbaden Betteselect, die geschikt zijn voor zowel baden als douchen. Ligbaden
met een duurzame allure, hoog comfort en onberispelijke kwaliteit.

*Optimaal comfort, tijdloos design*
De ligbaden van Betteselect hebben een strakke parallelvorm, die in contrast staat met de vloeiend vormgegeven binnenzijde. Het grote ligvlak, het ergonomisch vormgegeven rugvlak en een elegante ronding voor het hoofd, zorgen voor een ontspannend en weldadig comfort. Het ontwerp, door het Designbüro Tesseraux + Partner, is tijdloos en kan met elke interieurstijl worden gecombineerd.

*Functioneel, ook bij douchen*
Betteselect is leverbaar in de maten 160 x 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm en 180 x 80 cm. Dankzij deze mogelijkheden en de keus uit drie overloopposities kunt u deze ligbaden overal inzetten, ook in kleine badkamers. De afvoer van het ligbad is uit het midden geplaatst zodat er een forse en comfortabele ruimte is voor het douchen.



*Robuust en duurzaam*
Alle ligbaden van Bette zijn van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal. In vergelijking met kunststof heeft het robuuste Betteglazuur® vele voordelen: het is heel hygiënisch, bestand tegen chemicaliën, kras- en slagvast en warmtegeleidend. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren van intens gebruik. Zo blijft elke hotelgast genieten van een comfortabel bad of heerlijke douche.

*Bijpassende wastafels*
Passend bij de ligbaden biedt Bette fraaie wastafels in dezelfde vormentaal, ook van robuust geëmailleerd titaniumstaal. U kunt kiezen uit meerdere modellen als opzetwastafel, een wastafel voor inbouw/onderbouw en een wandwastafel. Elk model levert Bette in de breedten van 60, 80 of 100 cm.

Bette Gmbh & Co. KG NL
(010) 442 33 44
"info@bette.nl":mailto:info@bette.nl
"www.bette.nl":https://www.bette.de/nl/start/

Overig nieuws