Advertorial: LG lanceert nieuwe klimaatoplossingen

25 mei 2016
Advertorial: LG lanceert nieuwe klimaatoplossingen

LG Electronics (LG) heeft op 14 april het klimaatseizoen afgetrapt met een kick-off event in SugarCity in Halfweg.
Tijdens dit event kregen de ruim 200 aanwezige installateurs en adviseurs een voorproefje van wat er dit jaar gaat komen op het vlak van klimaatoplossingen. Ook voor de hotellerie waren er verschillende interessante updates.

~Foto: Richard de Waal, director of air conditioning & energy solutions bij LG Electronics~

*Totaaloplossingen*
LG ziet binnen hospitality, net als bij de retailsector, een toenemende vraag naar totaaloplossingen. Naast klimaatoplossingen, wordt LG steeds vaker gevraagd om ook de verlichting, Solar-panelen, Digital Signage, Hotel TV en of Narrow Casting te leveren. LG is één van de weinige leveranciers wereldwijd die het mogelijk maakt om bij eindgebruikers dergelijke totaaloplossing te bieden. Afgelopen jaar heeft LG in de Benelux ruim 6.500 hotelkamers voorzien van een hotel-TV en/of klimaatoplossing.



*Verduurzaming*
Verduurzaming blijft voor de hotellerie een belangrijk thema. Niet alleen met het oog op kostenbesparing, maar ook vanuit commercieel oogpunt. Steeds meer gasten, zowel particulier als zakelijk, geven de voorkeur aan duurzame hotels. Dit verklaart mede de sterke vertegenwoordiging van LG hotel TV- en klimaatoplossingen in de Benelux hospitality markt. De gunstige specificaties van deze oplossingen stellen hotels in staat om te voldoen aan de strengste normen en bieden hen de mogelijkheid om zich te onderscheiden met een erkende certificering als het Green Key label. Meer weten? "Lees":https://www.lgklimaat.nl/nieuws/nieuwsitem/265/lg-presenteert-nieuwste-klimaatoplossingen-kick-off-sugarcity het volledige eventverslag op de site van LG.

Overig nieuws