AF&BM: de vijf genomineerden

4 december 2014 |
AF&BM: de vijf genomineerden<

Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend
gemaakt voor de strijd om de titel F&B Professional of the Year.

Social media
Opvallend dit jaar is dat er massaal kandidaten zijn voorgedragen via Twitter, Facebook, per e-mail en per telefoon. En het leuke is, dat deze niet alleen uit de hotellerie komen, maar dat de wedstrijd veel breder gedragen wordt. Suzanne de Zwaan, voorzitter AF&BM: "De schatting is dat er dit jaar wel 20 kandidaten zijn voorgedragen, dit geeft het belang aan van de verkiezing van de F&B Professional 2015."

De namen
De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen en Albert Kooy. Laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn.

Arjan van Dalen:
Commercieel F&B Manager bij Fletcher hotels en verantwoordelijk voor het nieuwe uniek op te zetten concept: Fletcher Wine Academy.

Kimberley Krebs
F&B-manager van Hilton Schiphol Airport, talent voor het elevatorprogramme van Hilton, en verantwoordelijk voor het nieuw op te zetten pand van Hilton Schiphol.

Lex Moerke
F&B en Manager bij Van der Valk Hoorn, verantwoordelijk voor diverse nieuwe concepten, waarbij hij onder andere 5 vergaderhamers heeft binnengehaald.

Bobby van Galen
Oprichter en eigenaar van het rijdende concept tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag.

Albert Kooy
Chef Stenden University Leeuwarden en verantwoordelijk voor aanstormend talent, ofwel jonge F&B Professionals.

Stemmen
Met deze fantastische line-up kan het alleen maar een spannende verkiezing worden! Vanaf 1 januari 2015 bestaat de mogelijkheid om je stem uit te brengen op deze kandidaten. Daarna presenteren de laatste drie overgebleven kandidaten zichzelf aan een deskundige vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het AF&BM jaargala op 30 januari in Tobacco Theater. De winnaar is een jaar lang het gezicht van F&B Nederland, krijgt een exclusief interview in Hospitality Management en gaat dineren in een toprestaurant.Overigens is zojuist bekendgemaakt dat Arjen van den Hof toegevoegd is als jurylid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanwege he...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: