AF&BM: de vijf genomineerden

4 december 2014
AF&BM: de vijf genomineerden

Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend
gemaakt voor de strijd om de titel F&B Professional of the Year.

*Social media*
Opvallend dit jaar is dat er massaal kandidaten zijn voorgedragen via Twitter, Facebook, per e-mail en per telefoon. En het leuke is, dat deze niet alleen uit de hotellerie komen, maar dat de wedstrijd veel breder gedragen wordt. Suzanne de Zwaan, voorzitter AF&BM: "De schatting is dat er dit jaar wel 20 kandidaten zijn voorgedragen, dit geeft het belang aan van de verkiezing van de F&B Professional 2015."

*De namen*
De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen en Albert Kooy. Laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn.

*Arjan van Dalen:*
Commercieel F&B Manager bij Fletcher hotels en verantwoordelijk voor het nieuwe uniek op te zetten concept: Fletcher Wine Academy.

*Kimberley Krebs*
F&B-manager van Hilton Schiphol Airport, talent voor het elevatorprogramme van Hilton, en verantwoordelijk voor het nieuw op te zetten pand van Hilton Schiphol.

*Lex Moerke*
F&B en Manager bij Van der Valk Hoorn, verantwoordelijk voor diverse nieuwe concepten, waarbij hij onder andere 5 vergaderhamers heeft binnengehaald.

*Bobby van Galen*
Oprichter en eigenaar van het rijdende concept tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag.

*Albert Kooy*
Chef Stenden University Leeuwarden en verantwoordelijk voor aanstormend talent, ofwel jonge F&B Professionals.

*Stemmen*
Met deze fantastische line-up kan het alleen maar een spannende verkiezing worden! Vanaf 1 januari 2015 bestaat de mogelijkheid om je stem uit te brengen op deze kandidaten. Daarna presenteren de laatste drie overgebleven kandidaten zichzelf aan een deskundige vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het AF&BM jaargala op 30 januari in Tobacco Theater. De winnaar is een jaar lang het gezicht van F&B Nederland, krijgt een exclusief interview in Hospitality Management en gaat dineren in een toprestaurant.Overigens is zojuist bekendgemaakt dat Arjen van den Hof toegevoegd is als jurylid.

Overig nieuws