AF&BM: de vijf genomineerden

4 december 2014 |
AF&BM: de vijf genomineerden<

Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend
gemaakt voor de strijd om de titel F&B Professional of the Year.

Social media
Opvallend dit jaar is dat er massaal kandidaten zijn voorgedragen via Twitter, Facebook, per e-mail en per telefoon. En het leuke is, dat deze niet alleen uit de hotellerie komen, maar dat de wedstrijd veel breder gedragen wordt. Suzanne de Zwaan, voorzitter AF&BM: "De schatting is dat er dit jaar wel 20 kandidaten zijn voorgedragen, dit geeft het belang aan van de verkiezing van de F&B Professional 2015."

De namen
De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen en Albert Kooy. Laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn.

Arjan van Dalen:
Commercieel F&B Manager bij Fletcher hotels en verantwoordelijk voor het nieuwe uniek op te zetten concept: Fletcher Wine Academy.

Kimberley Krebs
F&B-manager van Hilton Schiphol Airport, talent voor het elevatorprogramme van Hilton, en verantwoordelijk voor het nieuw op te zetten pand van Hilton Schiphol.

Lex Moerke
F&B en Manager bij Van der Valk Hoorn, verantwoordelijk voor diverse nieuwe concepten, waarbij hij onder andere 5 vergaderhamers heeft binnengehaald.

Bobby van Galen
Oprichter en eigenaar van het rijdende concept tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag.

Albert Kooy
Chef Stenden University Leeuwarden en verantwoordelijk voor aanstormend talent, ofwel jonge F&B Professionals.

Stemmen
Met deze fantastische line-up kan het alleen maar een spannende verkiezing worden! Vanaf 1 januari 2015 bestaat de mogelijkheid om je stem uit te brengen op deze kandidaten. Daarna presenteren de laatste drie overgebleven kandidaten zichzelf aan een deskundige vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het AF&BM jaargala op 30 januari in Tobacco Theater. De winnaar is een jaar lang het gezicht van F&B Nederland, krijgt een exclusief interview in Hospitality Management en gaat dineren in een toprestaurant.Overigens is zojuist bekendgemaakt dat Arjen van den Hof toegevoegd is als jurylid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Chefs F&B
Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum de nieuwe executive chef van Blooming in Bergen. Blooming bestaat uit drie unieke locaties: Blooming hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Bloomin...

Interview Longread
Ilja Leonard Pfeijffer: "Airbnb moet verboden worden, in de hotellerie schuilt de oplossing"

Ilja Leonard Pfeijffer is de auteur van de besteller-roman ‘Grand Hotel Europa’. Begin deze week werd bekend dat de naam van de schrijver prijkt op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2019. Dit is de meest belangrijke prijs voor een Nederlandse literaire roman en de winnaar ontva...

Hotelbouwplannen
Nog nooit zoveel hotelkamers verbouwd of gebouwd

Nog nooit zijn er zoveel kamers gesignaleerd die verbouwd of gerealiseerd worden binnen de hotellerie. 2018 bijkt het jaar van de grote hotelbouwplannen, zo blijkt uit een inventarisatie van Hotelbouwplannen. In onderstaande afbeeldingen zie je de trends en statistieken. Hotelbouwplannen heeft al...

Fletcher
De Wageningsche Berg door Fletcher uitgeroepen tot hotel van het jaar

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is door Fletcher uitgeroepen tot hotel van het jaar, daarvoor wordt het team uiteraard beloond. Daarom neemt het hoofdkantoor in Nieuwegein op zondag 24 maart 2019 het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen voor é&...

Awards Hotel Mensen
Grand Hotel Huis ter Duin: ‘Partner Independent Hotel of the Year 2018’

Na de benoeming van managing director Stephan Stokkermans tot Hotelier of the Year 2019 van Preferred Hotels & Resorts en een finaleplaats bij de M&IT Awards in Londen was het nu de beurt aan Coen van Veen om twee awards mee naar huis te nemen. De Director of Sales was tijdens de HelmsBrisco...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: