AF&BM: de vijf genomineerden

4 december 2014 |
AF&BM: de vijf genomineerden<

Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend
gemaakt voor de strijd om de titel F&B Professional of the Year.

Social media
Opvallend dit jaar is dat er massaal kandidaten zijn voorgedragen via Twitter, Facebook, per e-mail en per telefoon. En het leuke is, dat deze niet alleen uit de hotellerie komen, maar dat de wedstrijd veel breder gedragen wordt. Suzanne de Zwaan, voorzitter AF&BM: "De schatting is dat er dit jaar wel 20 kandidaten zijn voorgedragen, dit geeft het belang aan van de verkiezing van de F&B Professional 2015."

De namen
De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen en Albert Kooy. Laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn.

Arjan van Dalen:
Commercieel F&B Manager bij Fletcher hotels en verantwoordelijk voor het nieuwe uniek op te zetten concept: Fletcher Wine Academy.

Kimberley Krebs
F&B-manager van Hilton Schiphol Airport, talent voor het elevatorprogramme van Hilton, en verantwoordelijk voor het nieuw op te zetten pand van Hilton Schiphol.

Lex Moerke
F&B en Manager bij Van der Valk Hoorn, verantwoordelijk voor diverse nieuwe concepten, waarbij hij onder andere 5 vergaderhamers heeft binnengehaald.

Bobby van Galen
Oprichter en eigenaar van het rijdende concept tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag.

Albert Kooy
Chef Stenden University Leeuwarden en verantwoordelijk voor aanstormend talent, ofwel jonge F&B Professionals.

Stemmen
Met deze fantastische line-up kan het alleen maar een spannende verkiezing worden! Vanaf 1 januari 2015 bestaat de mogelijkheid om je stem uit te brengen op deze kandidaten. Daarna presenteren de laatste drie overgebleven kandidaten zichzelf aan een deskundige vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het AF&BM jaargala op 30 januari in Tobacco Theater. De winnaar is een jaar lang het gezicht van F&B Nederland, krijgt een exclusief interview in Hospitality Management en gaat dineren in een toprestaurant.Overigens is zojuist bekendgemaakt dat Arjen van den Hof toegevoegd is als jurylid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: