AF&BM: de vijf genomineerden

4 december 2014 |
AF&BM: de vijf genomineerden<

Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend
gemaakt voor de strijd om de titel F&B Professional of the Year.

Social media
Opvallend dit jaar is dat er massaal kandidaten zijn voorgedragen via Twitter, Facebook, per e-mail en per telefoon. En het leuke is, dat deze niet alleen uit de hotellerie komen, maar dat de wedstrijd veel breder gedragen wordt. Suzanne de Zwaan, voorzitter AF&BM: "De schatting is dat er dit jaar wel 20 kandidaten zijn voorgedragen, dit geeft het belang aan van de verkiezing van de F&B Professional 2015."

De namen
De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen en Albert Kooy. Laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn.

Arjan van Dalen:
Commercieel F&B Manager bij Fletcher hotels en verantwoordelijk voor het nieuwe uniek op te zetten concept: Fletcher Wine Academy.

Kimberley Krebs
F&B-manager van Hilton Schiphol Airport, talent voor het elevatorprogramme van Hilton, en verantwoordelijk voor het nieuw op te zetten pand van Hilton Schiphol.

Lex Moerke
F&B en Manager bij Van der Valk Hoorn, verantwoordelijk voor diverse nieuwe concepten, waarbij hij onder andere 5 vergaderhamers heeft binnengehaald.

Bobby van Galen
Oprichter en eigenaar van het rijdende concept tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag.

Albert Kooy
Chef Stenden University Leeuwarden en verantwoordelijk voor aanstormend talent, ofwel jonge F&B Professionals.

Stemmen
Met deze fantastische line-up kan het alleen maar een spannende verkiezing worden! Vanaf 1 januari 2015 bestaat de mogelijkheid om je stem uit te brengen op deze kandidaten. Daarna presenteren de laatste drie overgebleven kandidaten zichzelf aan een deskundige vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het AF&BM jaargala op 30 januari in Tobacco Theater. De winnaar is een jaar lang het gezicht van F&B Nederland, krijgt een exclusief interview in Hospitality Management en gaat dineren in een toprestaurant.Overigens is zojuist bekendgemaakt dat Arjen van den Hof toegevoegd is als jurylid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Duurzaamheid
a&o Hostels biedt gasten gratis drankje aan in plaats van kamerschoonmaak

Hostelgasten kunnen vanaf nu bij alle a&o Hostels vrijwillig afzien van een dagelijkse schoonmaak van hun kamer. In ruil hiervoor krijgen zij een gratis drankje in de bar aangeboden. De hostelketen, met 39 vestigingen in 23 Europese steden, is tot deze beslissing gekomen na een uitgebreide proef...

Economie
Dit zijn de hotelvastgoed transacties van 2018

In 2018 is in Nederland voor ruim € 910 miljoen aan hotelvastgoed verkocht. Dit is een verwachte daling ten opzichte van het recordjaar van 2017, toen ruim € 1,7 miljard aan hotelvastgoed werd verkocht. Gezien het grote aantal unieke transacties in 2017 kon niet worden verwacht dat 2018 di...

Interview Longread
Outsourcing (deel 1): Volledig ontzorgen door outsourcing is een illusie

Hotels kunnen niet zonder outsourcing. Maar waar de één zonder blikken of blozen een externe partij inhuurt voor de F&B, doet de ander uit volle overtuiging zelf de schoonmaak. Of je nu in- of uitbesteedt, in beide gevallen blijft er voor de opdrachtgever een belangrijke rol weggel...

Columns Ewout Hoogendoorn
Go, Dutch Hotel Cities!

De Dutch Hotel City Index heeft dit jaar weer Amsterdam als de verrassende nummer één. Niet spannend? Nee, nu nog niet. Maar voor hoe lang nog? Amsterdam doet z’n stinkende best om van die pole position af te komen. Geen ‘I Amsterdam’, wordt het ‘Hi Lemmermeer&r...

Tech Advertorial
Meer tijd voor gasten met minder leveranciers

Met nieuwe technologie en smart data kun je rechtstreeks boeken bevorderen, doeltreffend upsellen en service op maat bieden. Maar als je al die mogelijkheden wilt benutten, heb je vaak met veel verschillende leveranciers te maken. PMS-aanbieder Guestline breidt het bestaande platform uit met de nieu...

Wet- en regelgeving Hotelbouwplannen
Brandveiligheid in hotels: “Hoteliers hebben vaak geen idee”

Max van Holst Pellekaan is dé expert op het gebied van brandveiligheid in de hotellerie. Hij verbaast zich over de onwetendheid van veel hoteliers. “En dat kan uiteindelijk ontzettend veel geld kosten, dat is zonde.” Hij ziet het steeds vaker om zich heen. Hoteliers die na de v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: