Aftellen voor Equip�H�tel 2010

10 november 2010 |
<

Het grote aftellen voor Equip’Hôtel 2010 is begonnen. Het internationale trefpunt voor horeca en instellingen, viert van 14 tot en met 18 november 2010 bovendien haar 50e beurseditie in het beurscomplex Paris Expo Porte de Versailles. De aankomende beurseditie is uitermate interessant voor alle professionals uit de internationale horecabranche, welke momenteel belangrijke veranderingen ondergaat.

Vruchtbare investeringen
Inspelend op nieuwe wetgevingen, presenteert de vakbeurs concrete oplossingen en methoden voor vruchtbare investeringen. De beursevenementen van de Equip’Hôtel zijn ingedeeld in drie afdelingen (keuken, decoratie en media), waar bezoekers terecht kunnen voor het ontdekken van de laatste trends en het opdoen van nieuwe ideeën. Gedurende 4 dagen staan in de beursruimte Equip’Innov de noviteiten van exposanten in de schijnwerpers.

Speciaal exportprogramma
Voor het eerst presenteert de Equip’Hôtel een speciaal exportprogramma voor internationale bezoekers, in de vorm van een speciale beursruimte de International Business Club, de Welcome Pack (informatie- en pendeldiensten voor internationale bezoekers), een speciale bezoekroute langs internationaal georiënteerde exposanten, de organisatie van de Café-debatten (dagelijks om 11 uur) en tenslotte een internationale cocktail op zondag 14 november voor alle deelnemers (exposanten en inkopers) van het exportprogramma van de beurs. Een compleet programmaoverzicht is te vinden in de bezoekersrubriek van www.equiphotel.com

Trendtour
What’s up in Paris is een nieuw initiatief waar 15 exclusieve Parijse locaties in de schijnwerpers staan vanwege hun innovatieve concepten, waaronder bijvoorbeeld 58 tour Eiffel, Hôtel Konfidentiel, Le Réservoir, Mini Palais, St Christopher Inn, Tea by The,…. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Parijs, de Synhorcat (Franse vereniging voor de hospitality industry), de Leaders Clubs en RestoVision.com. Deze hotels, nachtclubs, bars en restaurants maken onderdeel uit van een speciale bezoekroute in Parijs en reserveren een voorkeursbehandeling aan Equip’Hôtel bezoekers.

Verblijf op maat
Internationale bezoekers kunnen terecht op www.equiphotel.com voor de aanvraag van hun gratis toegangsbadge (code DI14), de reservering van een Snack Box (hal 7.1), een tafel in het Resto des Chefs of een diner in de Bar Off van de Equip’Hôtel. Tevens biedt de website het laatste beursnieuws, de exposantenlijst en praktische informatie voor reis en verblijf.
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Booking.com Coronacrisis
Booking.com ontving een megabedrag van 61 miljoen euro vanuit de NOW-regeling

KLM is met afstand de grootste ontvanger van steun uit de NOW-regeling. De regeling voorziet in het dorbetalen van een deel van het loon door het rijk. De luchtvaartmaatschappij ontving in totaal 301 miljoen euro, zo bleek uit gegevens van het UWV. Binnen onze branche is Booking.com een zeer grote o...

Hotelbouwplannen Opening
Stayokay Maastricht heropent deuren na grondige renovatie

Vandaag heropent Stayokay Maastricht officieel de deuren na een complete renovatie. Het vernieuwde hostel biedt plaats aan gezinnen, individuele reizigers, groepen en zakelijke gasten. Daarnaast wil Stayokay met bar-restaurant The 5th een fijne hotspot aan de Maas bieden om te eten, drinken, relaxen...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: