Alexander Claus ontvangt 'Hospitality Alumni Rising Star Award 2021'

Auteur: Redactie
Mensen 2 december 2021
Alexander Claus ontvangt 'Hospitality Alumni Rising Star Award 2021'

Alexander Claus mocht afgelopen zaterdag als enige Nederlander een prijs in ontvangst nemen tijdens de Rising Star Awards 2021 die werden gehouden in Miami bij Florida International University (FIU). Hij won in de categorie 'Corporate Hospitality Management'. 

Alexander Claus is in 2009 “magna cum laude” afgestudeerd voor een master of science degree aan deze universiteit met als specialisatie hotel development. Sindsdien heeft hij gewerkt bij O’Neill als internationale projectmanager, is hij manager geweest bij een boetiek resort in Panama, is hij een aantal start-ups begonnen - waaronder het event- en adviesbureau Shjark Group - en heeft hij de afgelopen 8 jaar in zijn familiebedrijf Claus Company gewerkt, waarvan de laatste 3 jaar in de directie. De 'Rising Star Awards' worden uitgereikt aan alumni die na hun studie hebben laten zien in een bepaalde categorie bijzondere resultaten te hebben bereikt.

De award uitreiking vond plaats op de universiteit en de award werd uitgereikt door Dean Michael Cheng en Associate Dean Rocco Angelo. FIU is een van de grootste publieke universiteiten van de USA met bijna 60.000 studenten. De Chaplin School of Hospitality & Tourism management is onderdeel van deze universiteit en behoort tot de top 10 beste hotelscholen in de USA. De universiteit onderhoudt goede relaties met de hotelschool The Hague.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws