Amstel hotel heeft champagnesuite

29 november 2013
Amstel hotel heeft champagnesuite

Het InterContinental Amstel Amsterdam en champagnehuis Dom Pérignon hebben de eerste Champagne Suite by Dom Pérignon officieel geopend. Het champagnemerk en het vijfsterrenhotel
sloegen eerder dit jaar onder het mom van 'the power of creation' de handen ineen om het exclusieve gastenverblijf te realiseren. De Champagne Suite is de tegenhanger van de Royal Suite in het hotel en de eerste Dom Pérignon Suite ter wereld.

*Aanwinst*
Anita Bos van Hotel Intercontinental Amstel Amsterdam: “Met heel veel trots en plezier werkten wij mee aan het creëren van deze unieke, eerste Dom Pérignon Suite ter wereld. Naast onze andere bijzondere kamers en suites kunnen we nu ook deze bijzondere suite aan onze gasten aanbieden. Kortom een aanwinst voor ons hotel en de stad.”

*Ontdekkers*
Bob Bron van Moët Hennessy Nederland: “Wij zijn trots dat deze Champagne Suite by Dom Pérignon nu officieel is geopend. De Dom Pérignon liefhebber is een echte kenner, een explorer die houdt van klasse en tegelijkertijd eigenzinnig is ingesteld. Zowel Dom Pérignon als het InterContinental Amstel Amsterdam zijn internationaal krachtige merken die elkaar perfect aanvullen.”

"Bekijk hier een filmpje gemaakt tijdens de opening van de suite":https://vimeo.com/78211368.

~Foto: RVDA~

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws