Apollo Hotels succesvol getransformeerd tot Leonardo Hotels

Auteur: Redactie
Hotelketens 7 juni 2022
Apollo Hotels succesvol getransformeerd tot Leonardo Hotels

Vier jaar na de overname van Apollo Hotels door de Fattal Hotel Group, in Europa opererend onder de naam Leonardo Hotels, zijn 15 hotels in de Benelux volledig getransformeerd tot Leonardo Hotels. Na de overname en een herpositionering werd in 2018 het besluit genomen om alle Apollo Hotels (behalve het Apollo Hotel aan de Apollolaan in Amsterdam) te rebranden. Met de rebranding van het Apollo hotel in Breda en de livegang van de nieuwe Leonardo-websites is de rebranding succesvol afgerond.

De afgelopen twee jaar werd er fors geïnvesteerd in het product en sloten alle 15 hotels zich aan als Leonardo Hotel. Hiermee brengt Fattal Hotel Group internationale allure en een bijpassende uitstraling naar Nederland en België. Tevens werd het Plaza Hotel in Antwerpen toegevoegd aan het portfolio.

Alexander Kluit, Managing Director Leonardo Hotels Benelux: "Elk hotel heeft haar eigen uitstraling en concept, maar is altijd toegankelijk, indrukwekkend, verfijnd en levendig. We stellen onszelf als doel iedere gast zich thuis te laten voelen in een stad die wellicht in veel opzichten anders is dan 'thuis'. Mede door de warme en welkome inrichting van onze hotels, zijn we hier succesvol in gebleken."

Met de overname van de Apollo Hotels zorgt Leonardo Hotels Benelux voor een breed aanbod van Leonardo Hotels in Nederland en België, met locaties van Groningen tot Antwerpen. Leonardo Hotels Benelux kenmerkt zich door de aantrekkelijke locaties van haar hotels, zoals direct naast het Rijksmuseum of direct aan de Vinkeveense plassen. De Labels Leonardo, Leonardo Royal en Leonardo Boutique sluiten perfect aan bij de doelgroep die zij bedient. Elk hotel zorgt voor een andere beleving en design. Zo staat Leonardo voor toegankelijkheid, met stijlvolle hotels op herkenbare locaties. Luxe en gemak voor de zakelijke bezoeker en het organiseren van congressen is de focus van Leonardo Royal.

Toekomst van Leonardo hotels

Nu de rebranding van de in Nederland bekende Apollo Hotels geheel is afgerond, is Leonardo hotels klaar voor een voorspoedige toekomst in de Benelux, met mooie ambities en verdere expansie van de hotelgroep binnen en buiten Europa.

Alexander Kluit, Managing Director Leonardo Hotels Benelux: “Leonardo is een vrij nieuwe naam binnen de Benelux. Onze focus ligt de komende periode zoveel mogelijk op onze doelgroep kennis laten maken met onze mooie hotels en restaurantconcepten, waar wij erg trots op zijn!”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws