Award voor Amsterdam ID Aparthotel

14 september 2015
Award voor Amsterdam ID Aparthotel

Amsterdam ID Aparthotel heeft afgelopen zaterdag in Forte Village, Sardinië, de World Travel Award voor ‘Netherlands’ Leading Serviced Apartments
2015' in ontvangst mogen nemen. Eigenaren Otto Jurgens, Alexander Goad en Guido Lips namen tijdens een galadiner, te midden van de Europese top van de reisindustrie, de award in ontvangst.

*Oscars*
De World Travel Awards wordt gezien als de Oscaruitreiking van de reisindustrie. De organisatie wordt wereldwijd erkend in de sector als de ultieme eerbetuiging aan bedrijven die vooruitstrevend zijn in excellentie en innovatie in service en product. De winnaar wordt gekozen door professionals uit de reisindustrie en door gasten. De prijs bestaat uit een bokaal en het predicaat winnaar 2015.

*Trendy appartementenhotel*
Amsterdam ID Aparthotel is de eerste locatie van de City ID Group. Het 3 sterren appartementenhotel, gelegen tegenover station Sloterdijk, biedt 94 unieke appartementen. Naast de appartementen biedt het hotel vele faciliteiten als sauna, gym en play area. In augustus is tevens de trendy bar ‘Adams’ ID in gebruik genomen waar gasten en locals kunnen genieten van ontbijt, lunch, Amsterdamse Bocca koffie en heerlijke cocktails.

In 2016 opent City ID Group op het Stadionplein in Amsterdam haar tweede vestiging; ID Suites. Dit hotel zal uit 58 luxe suites bestaan in gebouw ‘Culina’ waarin ook ruim 1800m2 horeca in gevestigd zal worden. Naast drie World Travel Awards heeft ID aparthotel ook de ‘certificate of excellence 2014 en 2015’ van Tripadvisor in ontvangst mogen nemen.

Overig nieuws