Bastion Hotels werkt samen met Bidroom.com

2 april 2015
Bastion Hotels werkt samen met Bidroom.com

"Bastion Hotels":http://www.hospitality-management.nl/?q=bastion+hotels&x=zoeken gaat een samenwerking aan met Bidroom.com. Dit nieuwe opkomende hotelboekingsplatform is
een Nederlands initiatief.

*Klantgerichte innovatie*
"Wij delen dezelfde visie en geloven beiden dat de hotelbranche toe is aan meer klantgerichte innovatie. Bovendien passen de Bastion Hotels goed bij onze gebruikers die op zoek zijn naar kwalitatief sterke hotels tegen een betaalbare prijs", aldus Casper Knieriem, mede-oprichter van Bidroom.

*2 procent commissie per boeking*
Bidroom onderscheidt zich van traditionele boekingssites door de vaste lage commissie per boeking (2%), naar eigen zeggen het laagste commissiepercentage in de industrie. Ter vergelijking: de grote spelers, waaronder Booking.com en Expedia, rekenen vaak commissies variërend tussen de 15% en 25%.

*Flexibel Prijsbeleid*
Bidroom hoopt dat hotels hun besparingen op distributiekosten doorgeven aan consumenten. Zo kunnen online boekers profiteren van een korting die kan oplopen tot wel 15 procent op de laagste kamerprijs die wordt aangeboden door andere boekingssites. Bidroom hanteert een transparant prijsbeleid en kent geen rate parity clausules, zoals gebruikelijk bij de overige OTA’s.



Overig nieuws