Best Western Hotels decor Het Zesde Zintuig

2 maart 2011
Best Western Hotels decor Het Zesde Zintuig

Best Western Hotels Nederland faciliteert de opnames van de nieuwe serie van het programma ‘Het Zesde Zintuig’. De serie van acht afleveringen wordt gepresenteerd door Derek Ogilvie en is vanaf 3 maart elke donderdagavond te zien bij RTL 4 om 21.30 uur. In totaal zes vestigingen van het hotelbedrijf vormen het toneel van de afleveringen of deden dienst als uitvalsbasis.

*Aansluiting*
Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland: "Het internationale aspect van deze serie past erg goed bij onze profilering als grootste hotelketen ter wereld. Daarnaast sluiten de persoonlijke verhalen en de familiaire lijnen van het programma erg goed aan bij waar Best Western voor staat. Elk hotel is persoonlijk gericht en heeft een eigen verhaal. Goed gastheerschap staat daarbij hoog in het vaandel. Een samenwerking lag daarom voor de hand. We zijn blij dat we de producent hiermee kunnen faciliteren."

*Zes hotels*
De paragnosten verbleven twee weken lang in Best Western Blue Tower Hotel in Amsterdam, Best Western Hotel Walram in Valkenburg en Best Western ART Hotel in Rotterdam. De opnames vonden verder plaats in Best Western Crown Hotel in Rotterdam, Best Western Leidse Square en Best Western Museumhotel beiden in Amsterdam.

~Frank Lindner~

Overig nieuws